X
67771953_1126466807550251_1758106749077815296_o

Cruzime fără limite într-un județ din apropierea Sibiului: au omorât în chinuri un pui de râs

Un tânăr de 17 ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani dintr-o localitate din Brașov sunt cercetați pentru braconaj, după ce au postat pe Facebook un filmuleț în care se vede cum au chinuit un pui de râs până l-au omorât, relatează SalutFăgăraș.ro.

După ce l-au legat de gât și l-au târât prin curte, bărbații l-au legat cu o sfoară și l-au străpuns cu o țeapă între coaste. Lucrătorii Serviciului Arme, Muniții si Substante Periculoase Brasov s-au sesizat din oficiu în acest caz, iar în urma activităților investigativ-informative au fost identificate două persoane, respectiv doi bărbați, în vârstă de 17 ani si 32 ani, din localitatea Bunești.

Celor doi bărbați li s-a întocmit dosar penal pentru braconaj. ,,În cauză, s-a întocmit dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,braconaj-vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decat cele legale”, faptă prevăzută de art. 42 alin. (1) lit. (F) din Legea nr. 407/2006. Cercetările sunt continuate în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii raspunderii judiciare”, a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cadavrul puiului a fost predat reprezentanților care administrează fondul de vânătoare pe raza căruia a fost găsit animăluțul, în vederea efectuării necropsiei acestuia și stabilirii cauzelor reale ale decesului.

ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

sursa Foto

67685265_1126466857550246_2796553352178040832_o 68758170_1126466940883571_7686751124824522752_o

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion Vizi

  Gunoaiele societatii. Nu merita sa traiasca in secolu asta. Sa speram ca au parte de un accident din ca re sa iasa la fel de sifonati ca animalul ala.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan

  cred ca titlul era suficient – eu unul va credeam pe cuvant.
  era suficient un link, nu erau nevoie de poze explicite cu bietul animal omorat de alte animale bipede.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Republica Teleormăneană România

   De ce nu? Să se vadă de ce suntem capabili noi sau vecinii noștri!
   Dacă toți întoarcem capul și ne autosatisfacem cu imagini de fb ajungem să avem indivizi ca Dincă printre noi și să ne minunăm: De unde?!

   Problema ce nu se adresează este nevoia unei evaluări psihologice a celor doi și a unor sedințe de terapie obligatorii. Cruzimea față de animale, la nivelul acesta cu tortură, indică niște probleme psihologice grave! Aici nu e braconaj pentru trafic cu animale pe cale de dispariție sau alte motive economice!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Acestia sunt viitori criminali ai societatii…. chinuind si omorand animale sunt capabili si sa omoare si oameni…. trebuie monitorizati permanent…. si ani buni de inchisoare…. nu merita sa mai vada lumina zilei astfel de criminali….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  E bine ca exista un echilibru: îndeajuns de cruzi sa facă asa ceva, dar îndeajuns de prosti încât sa se autoincrimineze cu film pe facebook.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Cine e în stare sa facă asa ceva unui animal iși dorește, mai mult sau mai puțin conștient, sa o facă și unui om. Iar unii și o fac, din păcate.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cris

  Eu Personal ia-si trimite la Putin in lagărele de munca si plus amenda de mii de euro si poze cu fetele lor peste tot . Pedepse aspre trebuiesc pentru astfel de fapte, altfel nu se vor potoli, cu câteva sute de lei amenda nu se vor speria, sau statul sa plătească Terapii pentru ei pentru ca numai Cineva cu probleme psihice poate săvârși o asemenea fapta.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact