X
MCZoYXNoPWQwYTNlOWNkOWE0YjU5MTExODI4NDM4NTFmMWVmMGRi.thumb

Exemplu pentru autoritățile din România: Bărbat amendat cu 45.000 de euro pentru că a aruncat deșeuri pe marginea drumului

În vreme ce la noi autoritățile se alertează după ce cazurile apar în presă, poliția spaniolă a obligat un bărbat să recupereze un frigider pe care l-a aruncat într-o râpă, în apropierea orașului Almeria, din sudul țării.

Imaginile postate pe o rețea socială de Guardia Civil arată cum bărbatul aruncă frigiderul în râpă. El a fost amendat ulterior cu 45.000 de euro pentru gestul său, dar nu înainte de a remedia situația, relatează The Guardian.

Un prieten al bărbatului a filmat incidentul făcând glume despre reciclare, în timp ce frigiderul se prăbușește pe stânci: „O să-l reciclăm! Câte răsuciri și viraje a făcut?”.

Pe lângă faptul că a primit amenda uriașă, bărbatul a fost obligat să scoată din râpă frigiderul și să-l recicleze potrivit normelor în vigoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sibian

    Am spus politiei pe situl lor mizeria aruncata de un cetatean strain rezident la noi in tara iar politia a spus ca nu e treaba lor.Trebuia sa reclam in alta parte dar nu stia nici ei unde.Mai mult mi s-a spus sa fiu un cetatean bun,adica tot eu eram ala rau.
    Made in Romania sau nascut in Romania.Asta poate e marca multori romani-INDIFERENTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact