X
67867256_2922290544452408_8503185744498524160_n

Tăriceanu și Ponta vor să facă alianță. ”Vom fi a treia forță politică parlamentară”

Liderul Pro România, Victor Ponta, și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au anunțat astăzi că cele două partide lucrează la crearea unei alianțe politice. ”Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun!” Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat și progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune – sunt șanse mai mari de succes! Este o nevoie uriață de schimbare a modului de guvernare a țării / un “RESET” total al administrației publice si al direcției economice! Trebuie să găsim soluții și oameni capabili să le aplice!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, liderul ALDE a anunțat debutul negocierilor. ”Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a notat Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact