X
Dan Barna dacian cioloș

USR +PLUS, start în campania de strângere de semnături. ”E necesar un preşedinte prezent, full time”

USR şi PLUS au anunţat astăzi că au început strângerea de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale a lui Dan Barna. „Preşedintele nu conduce Guvernul, dar este acela care dă mesajul şi direcţia unei naţiuni. Un preşedinte prezent, full time, prezent în toată viaţa comunităţii, nu doar la crize, este necesar în România”, a spus Dan Barna, conform Digi24. Întrebat ce consideră că a greşit Klaus Iohannis în mandatul de preşedinte, liderul USR a răspuns: „Nu vreau să vorbesc despre greşeli acum. Vorbesc despre ce voi face eu. Vom avea dezbateri în care vom vorbi despre istorie contrafactuală”. Liderul USR a anunţat că cele două formaţiuni îşi propun să strângă 300 000 de semnături.

Şi Dacian Cioloş a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru partenerul de alianţă. „Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații. Dan nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. Dan Barna va fi un președinte-arbitru, un mediator. Un președinte care să capete încrederea cetățenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părțile din societate alături de un nou proiect pentru România (…)”, a scris fostul prim-ministru pe Facebook.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   bula

   …pentru ca rolul presedintelui este sa pazeasca non-stop, capitala! Asa aroganta, sa lasi tu bunatate de Bucuresti ptr Sibiu…unde , evident ca nu mai esti presedinte!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact