Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

A.S.F.C. Interstar Sibiu anunță o nouă participare la Liga Elitelor

A.S.F.C. Interstar Sibiu anunță o nouă participare la Liga Elitelor

Procesul de acreditare a academiilor de juniori, precum si rezultatele obținute în ultimii ani, au făcut posibilă participarea grupelor Interstar Sibiu - U19 si U17 – la Liga Elitelor.
Este vorba despre cea mai puternică competiție organizată de Federația Română de Fotbal la nivel de juniori. Liga Elitelor este o competiție superioară Campionatului Național de Juniori Republicani, spre exemplu, fiind un fel de Liga 1 a juniorilor din România.
Pentru a patra oară consecutiv, A.S.F.C. Interstar Sibiu își câștigă dreptul de a participa în Liga Elitelor.
”În acest sezon avem de a face și cu o premieră - clubul va participa cu ambele echipe - U19 și U17, față de sezoanele precedente, când am avut înscrisă o singură echipă”, spun reprezentanții clubului sibian.
IMG_9009
,,Este competiția superioară din fotbalul românesc la nivel de juniori. Aici anual participă cluburile ale căror echipe au o valoare foarte ridicată si sunt foarte bine pregătite. Ne așteaptă un sezon infernal, însă vom căuta sa obținem rezultate bune și , de ce nu, foarte bune", a declarat Caius Băra, președinte A.S.F.C. Interstar Sibiu.
Interstar Sibiu este singurul club din întreg județul Sibiu care participă în această competiție. Echipele au fost repartizate în seria vest, acolo unde printre altele se regăsesc echipe ca: U Cluj, CFR Cluj, U Craiova, Academia Gheorghe Popescu, Ardealul Cluj, Tâmpa Brașov, UTA Arad, LPS Banatul Timișoara etc. În seria est se regăsesc echipe precum: Dinamo, Viitorul Constanța, Steaua, FC Voluntari, Poli Iași etc.
În prima etapă, cea programată pe 10 august, Interstar va evolua în deplasare la LPS Oradea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus