Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Activități pentru copii, la Școala în satul tradițional din Muzeul ASTRA

Activități pentru copii, la Școala în satul tradițional din Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, continuă programul Școala în satul tradițional cu o serie de ateliere interactive și un teatru de păpuși.

Joi, 8 august 2019, intre orele 12:00 - 13:00, trupa de teatru Hocus-Pocus Trulala a pregătit pentru copii și elevi un spectacol de teatru de păpuși.

De asemenea, până duminică, 11 august 2019, între orele 10:00 – 14:00, copii și elevii interesați au ocazia să transforme lutul într-un obiect decorativ, utilizând roata olarului în cadrul unui atelier de olărit susținut de meșterul Marcel Tănase din localitatea Șișești, jud. Mehedinți. În același interval orar, la Muzeul ASTRA va mai fi organizat și un atelier de pictat mobilier tradițional susținut de meșterul Daria Munteanu, premiată în cadrul Olimpiadei naționale Meșteșuguri artistice tradiționale.

olărit 3

Toate atelierele se desfășoară în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zona Etno-Tehno-Parc, Școala din Ticera. Participarea la ateliere este gratuită și se face în baza abonamentului sau a biletului de acces în muzeu.

olărit 2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus