Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Skatepark-ul din Obor lăudat de vizitatori: Mi se pare bine construit și sigur pentru cei mici

Skatepark-ul din Obor lăudat de vizitatori: Mi se pare bine construit și sigur pentru cei mici

Inaugurat în mai, anul acesta, parcul pentru skateri reușește să fie pe placul celor care îl frecventează. Zona de agrement Obor este locul în care s-a construit skatepark-ul de care se bucură atât sibienii, cât și turiștii. Chiar dacă este situat mai departe de centrul orașului, parcul se bucură de numeroși vizitatori zilnic.

Câțiva turiști români și-au adus copiii să se bucure de această zonă după ce au auzit că la Sibiu s-a construit cel mai mare parc din țară:

,,Parcul este util pentru copii, mi se pare bine construit și sigur pentru cei mici. A meritat investiția, noi am venit din Argeș special pentru această zonă. Nu am mai văzut în alte județe un parc mai mare ca acesta și chiar ne încântă. Este benefic pentru oraș, e o zonă mai liniștită și cred că era nevoie să se amenajeze un astfel de spațiu''.
skate park sibiu obor drona (5)

Într-un alt colț al parcului, un bătrânel a ieșit cu nepoata lui de aproximativ șase ani care este foarte încântată de ceea ce poate face pe acea rampă amenajată pentru cei de vârsta ei:

,,Sunt aici cu nepoata, mă bucur pentru copii că au un loc mai sigur unde să își petreacă timpul liber. E bine că s-au cheltuit banii pe asta, e pentru tineret. Oricum nu se poate să mulțumești pe toată lumea, mereu vor fi persoane cu un punct de vedere diferit''.
La mijloc de săptămână am găsit și un turist străin care și-a arătat abilitățile deprinse în țara natală cu skate-ul. Printre acele câteva minute de spectacol de patru roți și-a făcut puțin timp să împărtășească cu noi impresii despre parc: ,,Eu sunt din Germania și ce am găsit aici este cu totul diferit față de ceea ce avem noi acolo, mi se pare mult mai frumos și bine făcut. Mă bucur să văd că se investește în astfel de locuri și cu siguranță sunt foarte fericiți și tinerii''.

WhatsApp Image 2019-08-06 at 12.02.38

,,De obicei vin în medie 20-30 de copii pe zi, dar depinde și de vreme sau ziua săptămânii. În general, din ce am auzit de la oameni, aceștia sunt foarte mulțumiți de ce avem aici. Sunt foarte mulți care vin din alte județe special pentru acest parc. Fiind considerat cel mai mare din țară, atrage foarte mulți pasionați ai sporturilor, vin cu skate-ul, biciclete sau trotinete. Chiar dacă nu a fost inaugurat de mult timp, cred că deja se bucură de succes. Mi-au și spus unii copii că de mult timp și-au dorit un astfel de parc și că au militat pentru a obține unul. Din ce spun ei, se simt mai în siguranță aici, decât printre blocuri sau pe stradă. E un loc sigur pentru ei atâta timp cât respectă regulamentul, folosesc echipament de protecție și se duc doar la pistele pentru care sunt pregătiți'' - a declarat un reprezentant al parcului de skate.
Chiar dacă mai mulți locuitori ai Sibiului au spus că investiția nu a fost una inspirată și că banii mergeau mai bine în alte domenii sau altfel de amenajări, parcul are în continuare succes. Aduce mulți vizitatori și e foarte apreciat de către cei care îl frecventează. După cum au putut observa și cei prezenți în parc, este un loc foarte curat. Acest fapt se datorează și paznicilor care asigură ca toată suprafața să rămână într-o stare bună din toate punctele de vedere. Sunt amplasate coșuri de gunoi la câțiva metri unul de celălalt, în așa fel încât oamenii să nu poată găsi scuze când nu păstrează curățenia.

skate park deschidere_Fotor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: App Image

Vizualizari: 1575

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus