Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Urmările ploilor puternice din ultimele ore: acoperiș doborât și stâlpi căzuți pe drum

Urmările ploilor puternice din ultimele ore: acoperiș doborât și stâlpi căzuți pe drum

După furtuna care s-a abătut asupra județului nostru în ultimele ore, câteva zone au fost afectate fie de stâlpi și pomi căzuți pe drum, fie de un acoperiș doborât.

Strada Principala din localitatea Daia este blocată total din cauza unui stâlp și a unui acoperiș doborâte de vântul puternic din timpul furtunii din jurul orei 19:00.

„Pompierii militari din cadrul ISU SIBIU, au intervenit în localitatea Daia pentru degajarea unui acoperiș desprins care prezenta pericol pentru cetățeni precum și a mai multor stâlpi de electricitate căzuți pe carosabil, un autoturism fiind avariat. Nu au fost semnalate victime”, anunță ISU Sibiu.

urmari ploaie (7)

Au intervenit în sprijin membrii SVSU ai localității Roșia precum și reprezentanți ai Electrica.

De asemenea, ISU a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri și pe strada Malului din municipiul Sibiu, pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil.

Sursa: INFO TRAFIC jud. SIBIU Sursa: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Județul Sibiu s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteorologice nefavorabile, până la ora 19:30.

urmari ploaie (8) urmari ploaie (6) urmari ploaie (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6650

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

ala nu era acoperis... era doar niste lemne prinse laolalta si nimic mai mult. asa este cand inspectia in constructii nu isi face treaba si nu verifica ce si cum se construieste
Raspunde

ilie

Acum 4 ani

eu nu cred ca sasul care a fost o data proprietar sa fii avuta un asa sis acoperiosi.si asi vrea sa lasati comentariul redactii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus