X
Dan Barna dacian cioloș

USR Plus Sibiu anunță startul campaniei de strângere de semnături

Peste 20.000 de semnături vor cei de la USR Plus Sibiu să strângă pentru susținerea candidaturii președintelui partidului, Dan Barna, la alegerile prezidențiale.

”În următoarea lună ne propunem să strângem în Sibiu peste 20.000 de semnături pentru a înscrie candidatura lui Dan Barna în cursa pentru Președinția României. Așa cum am făcut și la europarlamentare, vom fi din nou în stradă să vorbim cu oamenii și să le demonstrăm că avem și puterea și energia să construim alături de ei România pe care o merităm”, se arată într-un comunicat de presă remis de USR Plus Sibiu.

USR PLUS invită sibienii să semneze în fața Parcului Astra, vineri, 9 august, începând cu ora 11.

„România trebuie să devină o țară în care să ne dorim să trăim, o țară din care tinerii să nu mai dorească să plece. Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare. Vrem să înnoim România. Vom clădi un stat în care nimeni să nu mai fie deasupra legii, un stat în care instituțiile să fie funcționale, în care să ocupi o poziție de responsabilitate doar pe bază de merit, nu cu pile, cunoștințe, relații. Avem nevoie să întărim statul, să recâștigăm încrederea cetățenilor și, mai ales, avem nevoie să construim o Românie și o societate care să producă bunăstare și prosperitate pentru români. Am mare încredere în cetățenii României și sunt sigur că vom merge împreună la victorie pentru că miza reală este ca România să se schimbe”, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS.

Legea electorală prevede că este nevoie de minim 200.000 de semnături de susținere, dar Alianța USR PLUS își propune să strângă cel puțin 300.000 pentru a se asigura că semnăturile nu vor fi invalidate pentru a bloca candidatul alianței USR PLUS.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Raul Apostoiu

  Buna ziua,

  Am rugamintea sa corectati in articol peste tot unde apare denumirea USR Plus cu “Alianta USR PLUS”, care este denumirea stabilita de ambele partide in protocolul aliantei votat. Suntem 2 partide diferite: PLUS- Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii, partidul lui Dacian Ciolos si USR – Uniunea Salvati Romania – partidul condus de Dan Barna, amandoua formeaza alianta USR PLUS.

  Va multumesc,
  Raul Apostoiu
  Presedinte PLUS Sibiu

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Coco

   “PLUS- Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii, partidul lui Dacian Ciolos”. Va rog sa corectati,PARTIDUL CONDUS DE DACIAN CIOLOS, in loc de partidul lui Dacian Ciolos, nu d-le Raul Apostoiu ???

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pacientu'

  Ati inceput bine….
  Rahatul de pe spitalul judetean va ajuta?
  Incercati ceva constructiv….
  Cu mizerii nu castigati nimic….pacat…unii chiar au crezut in voi…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cristal

   Da ajuta! Cum sa creada lumea ca sunt oameni puternici,corecti,noi in politica si bine intentionati daca ar acoperii ra…pnlistilor sau a psdistilor?Cand ati improscat voi pnlistii,cu ra… in psdisti la europarlamentare,atunci a fost permis,ca faceati voi asta,dar acum dintr-o data va pute? Nu sunt mizerii,sunt adevaruri! Asta e adevarul,inafara de imbogatirea rapida pe spuza fraierilor nu v-a interesat nimic altceva,in toate orasele conduse de pnlisti,atentie,nu numai la Sibiu. Ia mai deschideti si unele canale de stiri sa vedeti acolo grozavii ! Mafia nestingherita in toata tara,mai rau ca in filmele cu cartelul drogurilor!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Nu toti suntem prosti

   Partidul care a propovaduit ura neincetat a fost si este pnlul. De asemenea foarte alunecosi EI LE FAC SI DAU VINA PE ALTII,IPOCRITI,CE MAI: ieri in piata de la Bucuresti fiinte sustinatoare pnl incepuse cu povesti ca cu terenurile alea ; ele nu se pot vinde din cauza legilor date de psd…Nici naiba nu a intrebat nimic,sau sa se bage in seama cu ei…Asa de-odata a inceput unul cu terenurile,constructiile,ca din cauza legilor date de psd….PAI MAI PNL,voi sustineti sus si tare ca sunteti SINGURII CORECTI! Ce corecti sunteti voi cand faceti marsaviile,ca maram va permite legea sa gasiti chichite???ACEASTA EXPLICATIE SE DA CAND SLOGANUL VOSTRU E CA SUNTETI LEGALI,DAR SLOGANUL VOSTRU E CA SUNTETI CORECTI,e o foarte mare diferenta.Legali puteti fi,dar asta nu inseamna automat ca sunteti si corecti.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sibiul nu este de stanga

    Nu inteleg aceste atacuri la zona de dreapta. …acrediteaza idea ca partidul este neomarxist, adica de stanga. Ca pesedeul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact