X
sursa: yahoo.com

Actorul Alain Delon internat într-o clinică din Elveția după un accident cardiovascular

Celebrul actor francez Alain Delon, învârstă de 83 de ani, a suferit un accident cardiovascular și a avut o hemoragie cerebrală ușoară, în urmă cu câteva săptămâni. În acest moment este internat într-o clinică din Elveția și se odihnește.

Fiul actorului a anunțat în cursul zilei de joi, 7 august, că tatăl său este în stare stabilă și funcțiile vitale sunt în stare perfectă. „Tatăl meu a suferit un accident cardiovascular și a avut o ușoară hemoragie cerebrală”, a explicat Anthony Delon într-o declarație pentru AFP.

Actorul, câștigător al premiului Palme d`Or pentru întreaga cariera la Cannes, a fost operat la un spital din Paris, Pitie-Salpetricre. A rămas internat trei săptămâni la terapie intensivă iar familia a stat cu rândul la patul său.

„Tatăl meu s-a întors în Elveția și se odihnește liniștit într-o clinică. Sora mea, care locuiește acum în Elveția, îi urmărește îndeaproape recuperarea și ne ține la curent cu evoluția zilnică”, spune fiul actorului.

În luna iunie actorul a fost internat la un spital din Neuilly-sur-Seine, acuzând dureri de cap minore. „Simptome ale unei aritmii cardiace de care suferea actorul”, a precizat o sursă din anturajul lui Alain Delon pentru AFP.

Sursa foto principal: yahoo.com

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact