Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

ACTUALIZARE. Automobil răsturnat în sensul giratoriu de la Ibis. Două persoane au fost rănite

ACTUALIZARE. Automobil răsturnat în sensul giratoriu de la Ibis. Două persoane au fost rănite

Sensul giratoriu de la Hotel Ibis, în direcția Calea Dumbrăvii, a fost blocat din cauza unui șofer care s-a răsturnat cu mașina, după ce nu a acordat prioritate.

ACTUALIZARE 2. În urma accidentului au fost rănite două persoane, un bărbat de 55 de ani și o femeie de 40. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd, pentru a acorda îngrijiri medicale ambelor persoane. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu policontuzionat, iar femeia a refuzat transportul la spital, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Echipajul de pompieri militari a intervenit pentru degajarea carosabilului și îndepărtarea bornelor de la bateria autoturismului.

WhatsApp Image 2019-08-10 at 12.15.48 PM

ACTUALIZARE 1. Potrivit IPJ Sibiu, șoferul care a provocat accidentul ar fi intrat în giratoriu din direcția Piața Unirii - Calea Dumbrăvii. „Intră în giratoriu pe banda 2, virează pe banda 1 pentru a intra pe Calea Dumbrăvii și acroșează un autoturism condus regulamentar pe banda 1, se răstoarnă și apoi acroșează și un autoturism parcat”, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cursul dimineții, un șofer a intrat în sensul giratoriu, automobilul s-a răsturnat pe carosabil, blocând traficul. Sensul de mers spre Calea Dumbrăvii este afectat, conform datelor furnizate de IPJ Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dorin Paraian

Acum 4 ani

An orasul asta trebuie sa mergi ca melcul ca sa nu se ia oameni de tine si sa te faca smecher s-au interlop etc. Numai sfinti an sb!
Raspunde

Ana

Acum 4 ani

Limba romană proFund violată.
Raspunde

Luci

Acum 4 ani

vaaaaai, domane. invata limba romana, te rog
Raspunde

wut

Acum 4 ani

performanta de cascador sa te rastorni in asa maniera pe acea bucata de drum...
Raspunde

sofer

Acum 4 ani

oare stim cum sa circulam in giratorii? sa inteleg ca soferul a sarit banda 1 de ajuns in banda 2, stia ca trebuie sa dea prioritate autoturismelor din banda 1 la iesirea din giratoriu ? la intrare in giratoriu a semnalizat ca intra in banda 2 ? multi nu stiu ca daca sunt pe banda 2 si vor sa iasa din giratoriu trebuie sa dea prioritate celor din banda 1 care nu ies din giratoriu ???
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

unde dragoste nu e, nimic nu e

Acum 4 ani

domnul de 55 se grabea cu doamna amanta de 40 spre ceva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus