X
67809438_1234564796703807_3720775815437221888_n

Sibienii au ieșit în stradă: ”Guvern de hoți și de mafioți”

Câteva sute de sibieni, de toate vârstele și profesiile, au ieșit sâmbătă seara în stradă, în semn de susținere pentru protestul anti-guvernamental din București.

Sibienii s-au adunat în zona centrală și au pornit într-un marș de protest înspre Bulevardul Mihai Viteazu, conform traseului devenit deja clasic pentru astfel de manifestări în ultimii ani. Dacă la început erau câteva sute de oameni, pe parcurs s-au alăturat și alții ajungând la aproximativ o mie.

Majoritatea celor prezenți scandează mesaje împotriva PSD, partidului de guvernământ, dar și împotriva guvernului Dăncilă.

”PSD, ciuma roșie” și ”Guvern de hoți și de mafioți” sunt deja sloganuri des întâlnite la protestele similare din Sibiu.

Mulțimea urmează să revină în zona centrală a Sibiului. În paralel, peste zece mii de persoane protestează, la această oră, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul realist

  Dar pt. ce protesteaza? S-a scumpit benzina prea mult? S-au majorat tarifele la gaze si electricitate? S-au marit impozitele? Pt. ce atata zarva? PSD e un partid care si-a castigat locul in urma alegerilor. Trebuie inteles acest lucru.Lla urmatoarele alegeri votati in asa fel incat acest partid sa intre in vacanta. Degeaba strigati pe strazi… Lasati ca vin ai vostri, cinstiti si corecti, drepti si demni, si va fericesc!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raspandache

  Știți de de n-au mai ieșit decât câțiva tăntălăi, lipsind chiar incitatorii consacrați? Fiindcă acum pesedeul este al lor, al securicilor trădători de țară. I-au întors cheița Veoricăi și totu-i gata. Infecția securistă din partid a câștigat odată cu eliminarea lui Dragnea.
  Acum ei știind că e partidul și guvernul lor, cum erau să strige “guvern de hoți și de trădători”? Nu se face.
  De aia au ieșit numai tâmpiții.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Partidul Interlop

  Li se rupe la PSD, ei spera sa uite lumea de fiasco-ul cu criminalul si sa continue cu macelarirea justitiei, ca-i paste puscaria pe foarte multi dintre ei. Ar fi incercat si azi o manarie cu lovituri de stat dar n-a fost favorabil… mizeria din Caracal le-a incurcat planurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact