X
automate-momeli-pescuit

Cât de profitabilă este prima afacere cu automate de pescuit din Sibiu

La începutul acestei veri s-au amplasat în Sibiu trei automate de momeli pentru pescuitul sportiv. Sunt montate pe strada Semaforului, la numărul 10, și sunt deschise non-stop pentru clienții care decid spontan să meargă la pescuit. Automatele sunt dotate cu peste 20 de tipuri de momeli, de la râme până la mămăligă și acoperă nevoile de bază ale oricărui pescar sibian.

În premieră pentru orașul Sibiu, de câteva luni au fost amplasate trei automate de momeli pentru pescuitul sportiv pe strada Semaforului numărul 10. Acestea sunt funcționale non-stop pentru clienții care își doresc să pornească spre pescuit dimineața devreme sau se decid spontan. Momelile se pot achiziționa prin plata cu cardul sau cash, inclusiv monezi. Fiecare produs este numerotat, astfel produsul poate fi achiziționat prin tastarea numărului sau selectarea produsul de pe tabletă. Printre momelile ce pot fi procurate de la automate se numără râmele roșii de gunoi, râme negre, râme roșii groase, viermișori, mămăligă de cârlig, porumb, macaroane sau monturi pentru somn.

Cel care a avut această inițiativă se numește Ionuț Petcu și este cunoscut în breasla pescarilor. El spune că deocamdată aparatele respective i-au provocat mai mult stres decât beneficii. Acestea au fost comandate din Japonia și au fost făcute special pentru nevoile pescarilor. „Încă nu știu să spun dacă metrită sau nu investiția, au trecut numai două luni și nu am apucat să fac un raport amănunțit. La prima vedere încasările par mai mici decât estimam, dar sperăm să meargă pe parcurs”, explică inițiatorul.

Clienți nu sunt obișnuiți cu aceste aparate și nu se descurcă cu ele, patronul spune că este sunat zilnic de către clienți care nu înțeleg cum să le folosească. „Nici dacă stau lângă ei și le explic ce trebuie să facă nu se descurcă. Nu mă așteptam ca oamenii să fie atât de reticenți la aceste aparate. Clienților le lipsește interacțiunea din magazin, muți veneau la magazin pentru povești și acum nu mai pot face asta”, spune Petcu.

Dacă ai undița, mulineta și firul de pescuit, la automate te poți aproviziona cu toate cele necesare pentru o partidă de pescuit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dracu

  Pai nu poti face o afacere de asta fara un studiu de piata in primul rand. In al doilea rand, daca tot dai bani sa publici un articol macar fa-ti reclama, nu te plange ca merge prost. Si in al treilea rand, daca in 2 luni n-ai facut un raport amanuntit inseamna ca habar nu ai de afaceri…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut

  Inițiativa bună dar articolul…
  Domnul pescar putea veni cu o poveste mai frumoasa și detaliata, ca să vândă produsul, ceva cum ca pescuiește de mult timp, nu găsea momeli tot timpul și s a hotărât sa vina în ajutorul pescarilor, sau măcar o poveste despre ce pești mari a prins folosind momelile.. În schimb dansul se plânge de clienți ca nu se descurca cu aparatu’
  Pai ce facem domne’, vindem din pasiune sau mult și prost ca japonezii? :))

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Muc the little

  Jur ca atunci cand am vazut titlul articolului ( cretin formulat in raport cu continutul ) am crezut ca e vorba de un business in care de la automat poti sa iti iei pesti proaspeti care inoata voiosi sub ochii tai iar o mâna hidraulica cam ca alea care sunt nanevrate cu un joystick la jocurile cu animale de pluş de la intrarea in Kaufland, iti culege dupa prefer intalnit o platica, un somotei un bibănel o scrumbie. …Cand colo, un rahat pe bat. Niste automate banale in care in loc de Mars, Snickers si Twist ori Bounty gasim râme, larve de bondar si alte porcarii pe care pestii le detesta. …

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silviu

  Foarte buna ideea, dar prost marketingul. Nu stiam despre aceste automate, am intrebat si colegii de munca (cei care merg la pescuit) si nimeni nu are habar de ele. Asa este greu sa vinzi ceva, fara o minima reclama.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Cica un tip,ghinionist de felul lui,prinde Pestisorul de Aur.
  Dorinta:Sa fie facut print pentru ca astia n-au niciun fel de probleme.
  Pestisorul rezolva problema iar tipul adoarme cu zimbetul pe buze.
  Dimineata,o voce:
  -Ferdinand trezeste-te,trebuie sa pleci la Sarajevo!

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Definitia ROMANULUI – omul bun la toate, invata repede, prinde orice meserie in cel mai scurt timp, este modest, harnic, etc. In realitate toata lumea se pricepe la orice. Dintre cei care ati cometat aici aveti vreunul dintre voi firma? Stiti ce inseamna cuvantul marketing, analiza de piata, centru de cost, chirii lunare, cheltuili? Stiti ce inseamna sa dai un salariu de 2500 lei plus contributii? Dar ce faci cand o cutie de viermi este 5 lei? Un calcul operational se face la sfarsitul ciclului periodic. Ce faci daca faci un calcul amanuntit dupa o luna??? Inchizi afacerea!!!! Pana la urma cred ca noi ne pricem cel mai bine in A CRITICA. Construiti ceva si apoi criticati un om care incearca ceva nou si folositor pentru utilizatori. Este foarte usor sa zici PATRON PROST!!! Lasa-ti ca va fi mai bine sa astepti sa se deschida magazinul la ora 7 si sa inchida la 18. Sa comentati si atunci!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact