Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

După înfrângerea drastică în fața CFR Cluj, antrenorul Enache a vorbit despre posibilitatea de a pleca la FCSB

După înfrângerea drastică în fața CFR Cluj, antrenorul Enache a vorbit despre posibilitatea de a pleca la FCSB

FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă seara în fața CFR Cluj, scor 3 la 0, iar la final antrenorul Costel Enache a fost întrebat dacă nu lasă FC Hermannstadt pentru a devein antrenorul FCSB.

"Așteptam o altă față, o față pe care am arătat-o în alte meciuri. În seara asta ne-am arătat statutul de echipă mică, ne-am crezut aroganți. Nu înțelegem că avem nevoie de atitudine, consecvență, valorile umane și sociale sunt determinante într-un sport de echipă. Mă așteptam la cu totul altceva în această seara. Nu pot să îmi pierd încrederea în ei, dar supărările astea vin din cauza faptului că le știu potențialul. Sper să fie un accident, sau un moment în care ne-am pierdut valorile de care vorbim în vestiar. Am avut oportunități destul de bune, am avut ocazii clare, e un rezultat dureros. E important pentru noi să luptăm până în ultima clipă. Lucrurile nu se desfășoară chiar așa de simplu, vorbim de foarte mulți factori și indiferent de informațiile pe care le-am avut de la Iuliu Mureșan, am văzut și modul în care joacă, dar nu am reușit să ținem pasul, diferența s-a făcut din punct de vedere mental", a declarat Enache la sfârșitul partidei de aseară.

Costel Enache s-a declarat surprins de declarația patronului de la FCSB, care a spus că și l-ar dori la echipă, și nu a vrut să comenteze prea mult o posibila plecare.

"M-ați luat prin surprindere, sunt bulversat, haideți să vorbim de Hermannstadt, sunt antrenorul echipei Hermannstadt , e greu să facem supoziții. Eu înțeleg bine oamenii din breasla mea, dar nu neapărat că nu e tentanta o ofertă din partea FCSB-ului, sunt momente în care te simți capabil să gestionezi o situație sau nu. Mai sunt factori care ne influențează alegerile, dar probabil că fiecare are argumentul sau", a mai spus Enache.

După 5 etape, FC Hermannstadt are doar 3 puncte și se află momentan pe locul 11 în clasamentul Ligii 1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Se aduna etapele, dar punctele nu... ma uit si pe pagina de fb a echipei si ma minunez: o gramada de felicitari, laude, etc! Felicitari pentru ce, pentru un meci pierdut cu 3-0?!? Am zis si eu ca trebuie timp, ca echipa nu este la potential maxim, dar incep sa apara urmele de indoiala: nu aratam deloc ca o echipa, se insista cu niste jucatori care au cam dezamagit (portarul, Buzan, Oprut, revine Luchin, etc., ceea ce ma face sa ma intreb, cam cat ii ia lui Enache sa cunoasca jucatorii - si GMM a schimbat o gramada de jucatori, mai au si antrenorul disparut in ceata, dar joaca fotbal -?!?). Inainte de toate, impresia mea este ca dau dovada de indolenta, ca unii precum Jo Santos si Caiado joaca pentru ei si atat... ca sa inchei, aseara Dan Petrescu a castigat meciul cu Enache!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Uita-te cu cine a jucat GMM in primele 5 etape si cu cine am jucat noi.Acum urmeaza meciurile in care trebuie sa facem puncte.Daca nu batem echipele de nivelul nostru atunci poti sa critici , dar sa critici ca nu am batut fcsb , viitorul si cfr , toate in deplasare , e exagerat.
Raspunde

...

Acum 4 ani

Să nu uităm adversarii pe care i-am avut până acum...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus