X
WhatsApp Image 2019-08-12 at 4.07.44 PM

Accident cu patru răniți, la intrarea pe autostradă dinspre Ștefan cel Mare

Un accident în care au fost implicate două autoturisme și un TIR a avut loc în această după-amiază pe DJ 106, la ieșirea din oraș spre Agnita.

Potrivit IPJ Sibiu, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul unui autoturism care a virat stânga fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe care l-a proiectat apoi într-un ansamblu TIR, staționat.

SAJ SIBIU a trimis un echipaj tip C 2 și a mai fost chemată o a doua ambulanță pentru acordarea primului ajutor unui număr de patru victime.

Deocamdată trei victime merg la spital, iar a patra a refuzat transportul, anunță Genu Scridon, din partea Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Victimele sunt un bărbat de 44 ani cu contuzie forte la umărul drept, un bărbat de 40 de ani cu traumatism toraco-abdominal și un bărbat de 28 de ani cu traumatisme la gamba stângă și piciorul drept, precum și maxilar.

WhatsApp Image 2019-08-12 at 4.07.41 PM

WhatsApp Image 2019-08-12 at 4.07.42 PM

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact