X
WhatsApp Image 2019-08-11 at 15.20.53

În ce stare sunt răniții din accidentul de ieri, de pe Valea Oltului, care au fost aduși la Sibiu

Toate cele şase persoane rănite duminică în accidentul de microbuz de pe DN 7, de la Câineni, care au fost aduse cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, au fost externate, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al unităţii, Decebal Todăriţă, pentru Agerpres.

“Toţi răniţii de ieri (duminică – n.r.) au plecat cu recomandări. Au fost şase persoane, toate din accidentul de ieri”, a spus Decebal Todăriţă, citat de Agerpres.

În urma accidentului de microbuz, 13 persoane au fost transportate la spitalele din Vâlcea, Sibiu şi Craiova.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au precizat că microbuzul implicat în accident efectua o cursă ocazională pe ruta Piteşti – Ocna Sibiului, în momentul în care s-a produs evenimentul. Microbuzul se întorcea dintr-un pelerinaj şi se îndrepta spre Piteşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Crinu Vasile Scridon.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului, un bărbat de 60 de ani din Dolj, care, din neatenţie, ar fi pătru

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact