X
tursib

Cu cât credeți că puteți cumpăra un autobuz vechi de la Tursib? Sunt 44 scoase la vânzare

După cele două contracte în urma cărora flota Tursib are 65 de noi autobuze, societatea de transport public a Sibiului scoate la vânzare o parte din vechile autobuze.

Cele 44 de autobuze vechi care vor fi scoase la licitație alături de o autoutilitară sunt vândute la bucată, potrivit celor de la Tursib. Licitația va fi una cu strigare și este programată în ziua de miercuri, 21 august, a săptămânii viitoare, de la ora 10:00, la sediul societății. “Autovehiculele se vând individual, fiecare autovehicul reprezentând un lot. Prețul de pornire la licitație este situat între 4.700 și 8.500 de lei / autovehicul, fără TVA“, se arată în anunțul companiei de transport public.

Cei interesați de această licitație vor trebui să achite, mai întâi, 350 de lei: 100 de lei pentru caietul de sarcini și documentele necesare înscrierii și 250 de lei pentru taxa de participare la licitație.

Potrivit conducerii Tursib, până acum au mai fost organizate alte două licitații, în urma cărora au fost vândute alte opt autobuze. “Pentru cele nevândute, prețul a fost scăzut conform legii după aceste licitații. Autobuzele acestea au nevoie de reparații generale pentru a mai putea fi puse în trafic“, explică Dan Căprariu, directorul general al Tursib.

Pentru flota Tursib urmează să fie achiziționate în perioada imediat următoare alte nouă autobuze electrice. Entitatea care le cumpără este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul unui proiect național finanțat din fonduri europene. Și tot din fonduri europene va cumpăra și Primăria Sibiu alt aproximativ 40 de autobuze cu gaz comprimat natural, pe care le va da în folosința celor de la Tursib. Deocamdată, contractul de finanțare pentru acest proiect nu a fost semnat. În aceeași situație este și proiectul de achiziție a cinci microbuze electrice, care vor fi folosite pentru înființarea unei noi linii de transport public în jurul centrului istoric al Sibiului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  nu ar trebui sa-i lase sa le vanda pentru am mai circula pe sosea…nu de alata dar sunt praf cu noxele…si asta ar cam trebui spus raspicat!!! ca anunt pentru licitatie pot sa dea ei singuri!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  TurcoBusEpava

  Hello… TURSIB, primaria !!! Citeste cineva ? Nu mai cumparatei baieti turcisme din alea “eurobus” sau cum se numesc ca sunt praf… sunt mai proaste ca astea vechi pe care le vindeti, suspensia e praf, cauciucurile se tocesc sunt PRAF … Ati inceput bine cu ISUZU, care sunt asamblate de turci dar sunt totusi isuzu…. pai gainariile alea sunt mai proaste ca alea vechi, comuniste, sunt vai mama lor.

  De ce sa cumperi turcismele alea ? Chiar atat de inepti sunteti acolo la primarie ?!? Sau v-au dat turcii spagi, ca nu inteleg. Sunt ultimele petarde, mai proaste ca astea vechi, tehnic, tot ce e decent la ele e motorul, care e de la Mercedes, in rest niste epave noi. Sa va fie rusine sau jena, zau asa….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Leonard

  Noxele fraților! Afară cu ele din oraș !
  Ce licitație vorbiți ?
  Așa ceva nu trebuie să circule pe șoselele din România și Sibiu !

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact