Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
-1°C

Dăncilă: Nu se rupe coaliția

Dăncilă: Nu se rupe coaliția

Premierul Viorica Dăncilă a declarat astăzi, la sosirea la ședința CEX PSD din Parlament, că nu se va rupe coaliția de guvernare. Întrebată dacă nu i se pare că ALDE are pretenții prea mari, Dăncilă a răspuns: „Nu. Mereu trebuie să existe un dialog și să existe o negociere. Nu se rupe coaliția, este o glumă. Am avut discuții ca doi parteneri de coaliție”.

Conducerea ALDE a susținut tot astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă că "proiectul de rectificare bugetară adoptat în şedinţa de Guvern de astăzi arată faptul că bugetul de stat pe anul acesta a fost unul construit nerealist". "Rezultatele exerciţiului bugetar dovedesc incapacitatea administrativă de a pune în aplicare marile proiecte de investiţii stabilite", se arată într-un comunicat al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu. "La începutul anului, pe fondul discuţiilor pentru construirea bugetului, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a solicitat şi a primit asigurări că o serie de proiecte majore de investiţii, îndeosebi în infrastructură, vor primi resurse financiare. Astăzi, prin modul în care a fost conceput proiectul de rectificare bugetară, se constată eşecul acestor promisiuni. Miniştrii ALDE care au participat astăzi la sedinţa de guvern au subliniat aceste nerealizări", se arată în comunicatul ALDE.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

feminista

Acum 4 ani

Foarte bine! fii hotarata, Viorico! vrem sa scapam de .. magarus...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus