X
sursa: Wikipedia

Sărbătoare în Racovița. Festivalul Porcului de Mangalița și asfalt proaspăt

Începând de sâmbătă în Racovița începe sărbătoarea. În weekend se va organiza prima ediție a festivalului Porcului de Mangalița, cu foc de tabără și program artistic. în plus, de luni încep și lucrările în comună, se va asfalta o nouă stradă.

Sâmbătă și duminică, 16-17 august, în Țara Oltului se va organiza prima ediție a festivalului Porcului de Mangalița. Evenimentul va debuta la ora 16:00, sâmbătă cu o discotecă în aer liber urmată de o petrecere cu foc de tabără. În prima zi evenimentul va fi dedicat tinerilor din Racovița și Sebeșul de Sus. Duminică programul va începe la orele 13:00 cu un momente artistice urmat de o petrecere cu mâncare și celebrarea rasei speciale de porci.

„Duminică după iese lumea de la Biserică va începe programul artistic ,iar apoi ne vom bucura de porci de mangalița”, spune primarul din Racovița, Simion Olariu.

Asfalt proaspăt în sat

racovița-sibiu-1

sursa: pinterest.com

Țevile de apă  nu m mai fost schimbată în sat din 1979. De luni, 18 august, va demara perioada de evaluare pentru viitoarea canalizare, proiect estimat la 800.000 de euro. Cu toate aceste probleme, tot de luni va începe pavarea a două străzi din Racovița și se va pune asfalt pe o altă stradă, mai anunță edilul.

„Problema e la canalizare, nu putem pune asfalt fără să rezolvîm totul înainte. Încercăm, suntem măcar pe drumul cel bun. În Sebeșul de Sus se va pune asfalt înainte de Racovița, noi mai avem de muncit la canalizarea asta veche”, spune primarul.

sursa foto principal: Wikipedia

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    cosmin s.

    sper ca tovarasul primar are in vedere si asfaltarea drumului din sebesul de sus…sau in cel mai rau caz nivelarea drumului spre valea moasei, atentie, vin alegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact