X
sursa: Muzeul ASTRA

Ateliere pentru copii la Muzeul Astra, toată săptămâna

Muzeul ASTRA organizează mai multe evenimente care fac parte din programul Școala în satul tradițional. Se vor organiza ateliere pentru copii, precum atelier de confecționat hârtie, atelier de caligrafie sau atelier de împletit coșuri de nuiele.

Muzeul ASTRA organizează mai multe evenimente în cadrul programului Școala în satul tradițional începând de marți, 13 august, până duminică, 18 august. În prima zi, marți între orele 10:00 și 13:30, se organizează un atelier de confecționat hârtie la Școala din Ticera, zona etno-tehno-parc. Artizanul Mihai Negulei de la Asociația Casa Alma se va ocupa de acest atelier care se va repeta sâmbătă și duminică, 17 – 18 agust.

sursa: Muzeul ASTRA

sursa: Muzeul ASTRA

Atelierul de caligrafie se va organiza miercuri, 14 august, între orele 10:00 – 12:00 la Școala din Ticera, zona Etno-Tehno-Parc. Începând de joi până duminică, 15 – 18 august, între orele 10:00 și 14:00 la pavilionul nou va fi atelierul de împletit coșuri de nuiele. Meșterii din familia Toma din localitatea Mălâncrav vor ghida acest curs.

Programul Școala în satul tradițional a fost organizat la finalul săptămânii trecute, sâmbătă și duminică, 10 -11 august între orele 10:00 și 14:00. În weekend 10.610 de persoane au vizitat Muzeul din aer liber din Dumbrava Sibiului.

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt finanțate de Consiliul Județean Sibiu.

sursa foto principal: Muzeul ASTRA

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact