X
WhatsApp Image 2019-08-13 at 1.28.47 PM

Doi răniți din cauza unui șofer neatent. A intrat în intersecție fără să se asigure

Un bărbat a intrat într-o intersecție din Mediaș cu mașina, fără să se asigure. Din primele informații, șoferul ar fi lovit o motocicletă pe care se aflau două persoane.

Incidentul s-a produs în intersecția străzilor Traian Vuia și Aurel Vlaicu. Șoferul ar fi pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 63 de ani.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje, atât de la SAJ Sibiu, prin substația Mediaș, un echipaj de tip B, cât și de la ISU Sibiu, de unde au venit un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD și un echipaj de pompieri. Potrivit salvatorilor, au survenit două victime, ambele de pe motocicletă. Bărbatul, cetățean italian, are un traumatism toracic și de coloană, iar femeia care se afla în spate are contuzii și excoriații.

Bărbatul de 63 ani este monitorizat și transportat la CPU Mediaș în stare stabilă, iar femeia este transportată de echipajul SMURD.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact