X
Locul I Andreea Matei

Festivalul Naţional Studenţesc de Modă & Design Vestimentar Be Creative  – punct de reper în lumea modei româneşti

Creativitatea şi Non – conformismul au fost conceptele care au caracterizat colecţiile celei de 8-a ediţie a Festivalului concurs Be Creative.

Festivalul a fost gazda celor mai buni 34 de designeri absolvenţi din ţară care au transformat designul într-o adevărată artă.

Trofeul Be Creative a fost adjudecat de Andreea Matei! Colecția „Ugly Me” – a performat drept cea mai inovatoare dintre cele 34 de colecţii participante în Festival.

Locul I Andreea Matei

Locul al II-lea a fost ocupat de Flaviu Kelemen, absolvent al absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara promoția 2019, cu colecţia intitulată “(Monsters) Under my bed”.

Locul II - Kelemen Falvius

Medeea Ene, absolventă a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, (promoția 2019), a ocupat ce-a de-a III-a poziție a podiumului cu colecția “Bodacious”.

Locul III - Medeea Ene

Premiul special al juriului oferit de Casa de Cultură a Studenţilor a fost câștigat de Mircea Negrilă absolvent  al  Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, (promoția 2019), cu colecția “Disconnected”.

Premiul special al Juriului - oferit de Casa de Cultura a Studentilor - Mircea Negrila

Ionut Piscureanu, absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara a câştigat Premiul special al juriului, cu colecţia „Monolog 20.19”.

Premiul special al juriului - Ionut Piscureanu

Secțiunea cel mai bun model al Festivalului, secțiunea fete, a fost câștigată de Bianca Mazilu.

Locul al II-lea a fost ocupat de Andreea Creţu, locul al III-lea revenindu-i modelului Maria Tudorache.

Premiul pentru cea mai bună prezență scenică a fost câștigat de Andreea Gîlcă iar Alexandra Cinduleţ a fost desemnată drept cel mai expresiv model feminin de pe catwalk.

Premiul special al juriului secţiunea fete a fost câştigat Anamaria Molnar şi Alina Blezu, iar Premiul pentru cel mai bun debut a fost câştigat de Arianna Blotor.

Secțiunea modele băieți a fost câștigată de Liviu Banea, urmat de Mircea Vlad şi Bogdan Ţogoe pe locul 3.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Cleopatra Models Management și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact