X
stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (22)

GALERIE FOTO-Efervescență pe stadion, a început schimbarea gazonului

Se văd primele semne de după câștigarea licitației pentru refacerea gazonului. O asociere de trei firme condusă de Terra Building SRL din Sibiu a fost desemnată câștigătoare a contractului de un milion de euro. După ce sezonul trecut s-au jucat doar cinci meciuri pe Municipal, a crescut atât indignarea clubului, dar și a suporterilor.

Decopertarea gazonului a început în această dimineață, cu speranța că echipa se va întoarce mai repede acasă. După trei luni de la lansarea procedurii publice de atribuire a contractului de modernizare încep să apară și muncitorii.

stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (11)

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 75 de zile de la data emiterii ordinului de începere și chiar dacă este un termen destul de scurt, Ștefan Băcilă – managerul firmei câștigătoare, a declarat deja că: ,,Pe mine mă interesează să terminăm cât mai repede”.

Întrebat despre evoluția lucrărilor la gazon, Teodor Birț se declară optimist: ,,Din ce știu este o firmă serioasă și cred că se va respecta termenul de finalizare a lucrărilor. O problemă ar putea să fie starea vremii, câteva ploi ar putea încurca puțin activitatea”.

Suporterii echipei au împărtășit deja imagini cu stadionul pe internet, imagini care arată cât sunt de nerăbdători ca FC Hermannstadt să joace din nou acasă.

stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (8)

,,Tot interesul meu este să joace cât mai repede echipa acasă. Asta înseamnă venituri, mult mai puține cheltuieli, înseamnă rezultate, înseamnă multe lucruri pozitive. Și dacă ies în pierdere cu această lucrare (cea de refacere a suprafeței de joc – n.r.) pe mine mă interesează să terminăm cât mai repede această lucrare“, adaugă Ștefan Băcilă.

Teodor Birț a transmis și un mesaj pentru susținătorii echipei: ,,Este nevoie în continuare de încredere și încurajări, echipa are nevoie de asta. În plus, să ne bucurăm că a început să se facă ceva și că avem șanse mari să ne întoarcem repede acasă”.

stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (5) stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (1) stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (2) stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (26) stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (14) stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (18) stadionul municipal inlocuire gazon utilaje santier iarba fotbal (24)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Dupa cum arata prima fotografie decopertarea a inceput mai demult,neoficial, cu niste brazde.Ghici ghicitoarea mea: Cine are gazon nou in batatura?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hermann Sat

  Ipocrizia este la ea acasa la Sibiu, la fel ignoranta, fudulia si lipsa de profesionalism. Stadionul este imaginea administratiei publice actuale.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rus

  Decopertarea a inceput de ieri 12.08.2019 nu de astazi asa cum se zice in articol(13.08.2019)
  Cand mai scrieti un articol sa va informati mai bine inainte.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Maradona

  Vesnica carcoteala specifica natiei noastre. Mai bine sa ne bucuram ca lucurile se misca in sfarsit si sa speram ca se vor finaliza cat mai repede. Forza Hermannstadt si spor la treaba!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bacila, mana murdara a Primariei

  Daca cu asa utilaje crede Terra Building ca va face calitate…buldozerul pe senile are cel putin 50 de ani vechime…

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Oare a gandit cineva cand au reabilitat pista de atletism ca vor trebui trase conductele de preluare a apei si cele de alimentare a instalatiei de irigare pe sub pista nou realizata? Speram sa nu apara …lucrari neprevazute!!!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silucu Trihenea

  Sincer, nu conteaza gradul de penibilitate al orasului si al primariei. Noi suntem mandri doar pentru ca ne-am nascut aici! Ce binecuvantare! Fata de prapaditii nascuti in alte zone! Doamne fereste!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @silucu trihenea
  Nu înțelegi deloc cum sta treaba cu mândria ca te-ai născut într-un loc. Ești mândru de concetățenii tai (actuali si/sau din trecut) , de felul lor de a fi (sau de anumite caracteristici ale lor, ca nimeni nu-i perfect). Adică ești onorat ca te-ai născut într-un loc cu asa oameni și încerci sa fii la fel sau mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact