X
parazitii

Paraziții a câștigat procesul cu polițiștii care s-au simțit jigniți

Trupa Paraziţii a câştigat în primă instanţă procesul intentat de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie iar reprezentanţii forţelor de ordine ar urma să plătească 2.500 de lei, cheltuieli de judecată, a confirmat Cristi Ochiu, reprezentantul muzicienilor, pentru MEDIAFAX.

Membrii trupei Paraziţii şi casa de discuri 20cm Records au câştigat în prima instanţă procesul deschis împotriva lor de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie. Sindicaliştii i-au acuzat că versurile piesei ”Antimiliţie” de pe albumul ”Arma secretă” îi calomniază.

Artiştii au primit câştig de cauză din partea instanţei iar poliţiştii trebuie să le plătească celor de la Paraziţii cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei. Suma reprezintă onorariul avocatului.

Poliţiştii au şi posibilitatea de a ataca prin recurs decizia tribunalului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Toți paraziții din sistemul bugetar se simt jigniți dacă cumva strecori o aluzie la felul mizerabil cum îşi fac treaba .În România bugetarii au devenit un fel de stăpâni la locurile lor de muncă .Ei consideră că locul unde lucrează este un fel de sanatoriu şi orce cetățean care îi ,,deranjează” cu o problemă este un agresor care trebuie exterminat fără milă.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   mihai

   Si, in plus, multi bugetari au impresia ca salariul e vreun fel de transfer de bani de pe alta planeta, nu din impozitele platite de restul populatiei.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cetatean

   Peste tot sunt oameni binecrescuti si paraziti. E oarecum statistic. Si cand te duci la un ghiseu si cand chemi un taxi, faiantar sau tamplar. In schimb demonizarea unor categorii, (de-a lungul istoriei categoria demonizata s-e schinba periodic) e neconstructiv. Cand unii vor intelege ca nu e productiv sa jignesti, protestezi, etc ci poti sa faci sugestii concrete si practice CUI trebuie , nu sa ne plangem fara rost in stanga si dreapta, atunci poate ne va fi mai bine. Tuturor.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un oarecare

  Nu ca as fi eu mare fan Parazitii (nu-s) dar de data asta politia o merita. Intr-o civilizatie si democratie, fiecare are dreptul la libera gandire si parere, fara teama de (mai ales) institutiile statului, care sunt platite din ban public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact