X
politist exercitiu politie (65)

Tânăr reținut după ce a dat mai multe spargeri în centrul Sibiului

Un sibian de 19 ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi furat mai multe bunuri și bani dintr-o locuință, o societate comercială și o pensiune din centrul orașului.

În fapt, tânărul este bănuit că, în perioada 6 – 10 august, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință, în camera unei pensiuni și în sediul unei societăți comerciale, toate din zona centrală a municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras bunuri și bani în valoare de 17.200 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost recuperate bunuri în valoare de 12.500 de lei, arată IPJ Sibiu.

Față de sibian s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat, transmite sursa citată.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact