X
FOTO: DPA / DW

Activiști germani au blocat un tren cu maşini Volkswagen

În Germania a avut loc un protest cu tematică ecologistă în care mai mulți activişti au blocat un tren cu mașini Volkswagen. Aceștia s-au legat cu lanţuri de şinele de cale ferată în apropierea oraşului german Wolfsburg.

Trenul nu se afla pe o linie de cale ferată publică, ci pe o linie secundară care făcea legătura cu o fabrica Volkswagen, scrie Mediafax, cu referire la agenţia de ştiri Dpa. Protestul ar fi avut loc între fabrica VW şi gara Fallersleben, forţând trenul să se oprească pe un pod.

Poliţia a transmis că aproximativ 30 de persoane au participat la protestul desfăşurat marţi, care a fost unul paşnic şi a durat câteva ore.

David Neisser, unul din organizatorii protestului Aktion Autofrei, a declarat pentru cotidianul Wolfsburger Nachrichten că manifestaţia nu a vizat în mod specific compania Volkswagen, ci industria auto, informează postul BBC News. Activiştii susţin că industria auto a contribuit la schimbările climatice.

FOTO: DPA

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dorin Paraian

  Sasalaii nu au cum sa fie corupti sau sa faca fapte nasoale pentru omenire! Avem cel mai bun exemplu pentru neconvertiti: Presedintele Klais Werner Iohannis!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cosmo 2000

  Clima, invazia lumii a treia sub forma imigrarii, feminismul scelerat vor declansa probabil la unison al treilea razboi mondial si, pe buna dreptate. Cine vrea sa traiasca intr-o asemenea lume rezultata din politicile bolnave ale globalistilor care islamizeaza si distrug civilizatia in incercarea lor de a a propaga acest vis globalist care se dovedeste a fi un cosmar. Sa speram ca vor fi judecati, in frunte cu Merkel si alti promotori ai acestei agende bolnave…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact