X
lufthansa

Avionul care leagă Sibiul de Munchen a aterizat de urgență la Budapesta: un parbriz s-a fisurat

Aeronava Lufthansa care urma să aterizeze miercuri la Sibiu venind de la Munchen a fost nevoită să aterizeze de urgență la Budapesta.

Aeronava al cărei zbor are indicativul LH-1650 a decolat de la Munchen în dimineața zilei de miercuri, 14 august, în jurul orei 08:35, cu destinația Sibiu. Aeronava de tipul CityLine CRJ-900 transporta 53 de pasageri și patru membri ai echipajului de bord, arată publicația on-line The Aviation Herald. “Avionul a fost redirecționat către Budapesta, după ce echipajul de bord a inițiat procedura coborârii de urgență, raportând un parbriz fisurat și pierderea presiunii în cabină. Aeronava a aterizat în condiții de siguranță la Budapesta, 25 de minute mai târziu“, anunță publicația citată.

Reprezentanții Aeroportului sibian au prezentat zborul ca fiind anulat, fără alte explicații. La 15 ore de la aterizarea de urgență, avionul se afla încă pe pista aeroportului din Budapesta, mai relatează publicația specializată în știri din domeniul aviației civile.
Cursa de retur de miercuri, de la Sibiu la Munchen, a companiei Lufthansa, programată pentru după-amiaza zilei de miercuri, a decolat conform orarului prestabilit, la ora 18:20.

Incidentul de miercuri vine în contextul în care în seara aceleiași zile, zborul de la Sibiu la Basel al companiei Wizz Air a fost anulat, după ce pasagerii au fost îmbarcați și ținuți aproximativ două ore în avion. La debarcare, însă, pasagerilor nu li s-a explicat care a fost motivul anulării cursei (detalii aici).

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Ce se intampla cu avioanele care pleaca sau vin la Sibiu? Cine e de vina? PSD-ul si Dragnea ca au facut legi numai pt. ei, nu si pt. avioane. Sa fi dat o lege ca avioanele n-au voie sa aiba defectiuni, nu legi in favoarea lor!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact