X
IMG-20190816-WA0000

Teodor Birț s-a despărțit de FC Hermannstadt

La finalul acestei săptămâni, Teodor Birț și-a încheiat mandatul de președinte al AFC Hermannstadt. În perioada mandatului său, echipa de fotbal a ajuns din eșalonul județean până în Liga 1, unde s-a menținut pentru al doilea sezon consecutiv și a jucat o finală în Cupa României.
Teodor Birț a intrat în fotbal în anul 2015, odată cu echipa FC Hermannstadt. Cu o mare dorință, Birț și-a propus să aducă echipa la un nivel cât mai înalt, ceea ce a și reușit. Deși a fost mereu criticat de o parte a suporterilor, în timpul mandatului lui, sibienii au reușit calificarea în Liga 1. În sezonul 2017/2018 reușind, de asemenea, să ajungă până în finala Cupei României contra celor de la Universitatea Craiova.
Am încercat să-l contactăm pentru mai multe detalii, dar acesta a spus că va vorbi despre cele întâmplate la următoarea conferință de presă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nu conteaza...

  S-ar putea sa urmeze chestii urate… cine stie ce va spune el in conferinta de presa, cei care l-au dat jos vor veni, probabil, cu lamuriri, sa vezi atunci circ! Oricum, prin burg se auzea ca au tot incercat sa-l inlature, dar nu au reusit (prima data a fost sacrificat Pelici, a doua oara a reusit sa supravietuiasca aducerii lui Muresan, etc). Cu toate bubele lui, s-ar putea sa fie adevarat ca daca nu era el, nu exista aceasta echipa… insa, dupa ajungerea in liga I – si asta, zice-se ca grabitade el, fara a avea acordul actionarilor, de aici si multe aspect la care clubul a fost depasit! -, se pare ca s-a lacomit!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact