X
WhatsApp Image 2019-08-16 at 12.51.35 PM

ACTUALIZARE Două victime au fost transportate la spital, după un accident în Zona Industrială Vest

Un bărbat de 59 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce ieșea dintr-o parcare, nu a acordat prioritate unui autocamion, intrând în coliziune cu acesta. Două persoane au fost rănite.

Actualizare. Echipajele Smurd au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de aproximativ 59 de ani, conștient, cu traumatism toracic. Cealaltă persoană implicată, o femeie de 52 de ani cu traumatism cranio-cerebral a primit îngrijiri medicale. Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu, transmit reprezentanții ISU.

Știre inițială. Accidentul s-a produs pe strada Salzburg, acolo unde traficul este acum deviat prin parcarea de la Continental, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de terapie intensivă mobilă și autospeciala de transport victime multiple. Din primele informații sunt implicate 2 persoane încarcerate, relatează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

WhatsApp Image 2019-08-16 at 12.04.50 PM

Știrea se actualizează.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact