X
csu oradea (5)

BC CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon

BC CSU Sibiu pune în vânzare, începând de luni, 19 august, la sediul clubului, cardurile-abonament pentru noul sezon competițional. Timp de trei săptămâni, abonații vechi au posibilitatea de a-și reînnoi abonamentul vechi, păstrând același loc, urmând ca din 9 septembrie să fie deschisă vânzarea pentru cei care nu au avut abonament în sezonul anterior.

Iubitorii baschetului sibian sunt așteptați peste câteva zile, la sediul CSU Sibiu (str. Rennes, nr.2), pentru a-și procura cardurile de acces pentru întregul sezon. Programul de vânzare a abonamentelor este de luni până joi, între orele 12:00 și 18:00.

Primele trei săptămâni le sunt dedicate exclusiv abonaților sezonului 2018-2019, ei având prioritate în a-și păstra locurile de anul trecut, urmând ca începând cu 9 septembrie, cardurile de acces să se comercializeze pentru fanii care vor să renunțe la “goana după bilete” și își doresc abonament și loc garantat pentru întregul sezon.

Prețurile abonamentelor pentru întregul sezon, în funcție de sector, sunt următoarele:

*Sectorul A și Sectorul B: 300 de lei

*Sector C și Sector D: 400 de lei

*Sector VIP: 700 de lei

Reînnoirea abonamentelor se face în baza actului de identitate și a cardului vechi, iar abonații noi sunt așteptați cu buletinul.

Abonamentele asigură locul în sală și acces la toate partidele BC CSU Sibiu de pe teren propriu din acest sezon. BC CSU Sibiu va juca în Sala Transilvania minim 15 de meciuri în Liga Națională, 1 în Cupa României și minim 3 în competițiile europene.

Biletele de acces pentru fiecare meci din sezonul regulat vor costa 20 lei, iar pentru partidele din TOP 6, Play-off și Fiba Europe Cup prețul unui tichet de acces va fi de 25 de lei!

Copiii până la 6 ani au acces gratuit fără a li se asigura loc pe scaun.

În sezonul anterior, peste 1250 de suporteri sibieni s-au abonat la meciurile echipei.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact