Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Concerte de top, mâncare bună și miniparc de distracții în weekend la ”Sibiul de Odinioară” – Pe scenă urcă Hara, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi și mulți alții

Concerte de top, mâncare bună și miniparc de distracții în weekend la ”Sibiul de Odinioară” – Pe scenă urcă Hara, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi și mulți alții

Cea de a VI-a ediție a evenimentului ’’Sibiul de Odinioară’’, are loc în 17 și 18 august în locația devenită deja tradițională, în Pădurea Dumbrava – Camping. Sâmbătă vor fi concerte cu cu Onenightstand, RIFF, Hara, Celelalte Cuvinte, iar duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică.

sibiul de odinioara afis 2019 - WEB

Weekendul acesta trebuie neapărat să vă faceți timp să ajungeți la ’’Sibiul de Odinioară’’ și asta pentru că ediția a VI-a a festivalului promite să fie una extrem de reușită.

Cei care îşi amintesc sărbătorile de altădată vor avea ocazia să retrăiască aceste amintiri în Pădurea Dumbrava - Camping, iar tinerii pot descoperi atmosfera altor vremuri, când lucrurile păreau mai simple, bucuriile mai sincere şi revederile mai dragi.

Jocurile copilăriei, bunătăţi de altădată, şi, bineînţeles, două seri cu concerte în aer liber, sunt propunerile pe care Asociația Sibiul de Odinioară le face celor care vor să aibă parte de o atmosferă unică pe 17 și 18 august.

Ca și element de noutate, anul acesta ”rețeta” evenimentului a fost îmbunătățită pe lângă concertele cu artiști de top și cu ”ingrediente” pentru gurmanzi și cei mici.

Sâmbătă cu trupe de top – Hara și Celelalte Cuvinte pe scenă

Prima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. Astfel sâmbătă, 17 august, îi avem pe scenă în recital pe cei de la Hara și Celelalte Cuvinte. Tot în aceeiași zi vor susține un recital și sibienii de la RIFF, precum și Onenightstand.

trupa hara

celelalte cuvinte foto

Duminică e folk – Ducu Bertzi printre invitați

Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în întregime muzicii folk. Iubitorii acestui gen muzical se vor bucura, duminică 18 august, de recitaluri cu Ducu Berți, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică. Cei patru mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului și promit o seară de neuitat.

Gastronomie cu bucate alese

Zona de food vine în acest an cu o nouă față și o nouă rețetă. Maestrul bucătar Marius Rafa a pregătit deja meniul cu care vă așteaptă în Pădurea Dumbrava. Mititeii, cârnații de Gura Râului sau ceafă de porc marinată cu ierburi aromate de la țară, alături de cartofi cu usturoi și legume cu miere de salcâm și sare afumată, vor fi găsite în frumoasa locație a evenimentului.

mancare SDO

Sunteți așteptați bineînțeles și cu multă bere rece, spriț de vară cu vin, sucuri răcoritoare, iar din locația festivalului nu va lipsi colțul producătorilor tradiționali. De asemenea veți putea să savurați și clătite delicioase, dar și înghețată de casă.

Mini parc de distracții și ateliere cu multe activități pentru cei mici

Cei mici sunt așteptați aici cu multe suprize și zone de distracție dedicate lor. Program activități pentru copii, îi întâmpină pe aceștia cu o zonă de ateliere de creație. Desigur cei mici se vor distra și se vor întrece în cadrul mai multor competiții atractive atât pentru ei cât și pentru părinții și bunici! Copiii vor descoperi jocurile copilariei, iar în același areal au la dispoziție și un un mini-parc de distracții, cu topogane și multe alte instalații.

SDO foto 8

PROGRAM SIBIUL DE ODINIOARĂ – EDIȚIA 2019 Sâmbătă, 17 august 10:00 – 21:00 – Miniparc de distracții pentru copii 11:00 – 19:00 – Ateliere de creativitate pentru copii 12:00 – 21:00 – Colțul Producătorilor Tradiționali 12:00 – 23:30 – Terase și zonă gastronomică

Concerte: 18.00 - Onenightstand 19.00 - RIFF 20.00 – Hara 21.00 - Celelalte Cuvinte

Duminică, 19 august 10:00 – 21:00 – Miniparc de distracții pentru copii 11:00 – 19:00 – Ateliere de creativitate pentru copii 12:00 – 21:00 – Colțul Producătorilor Tradiționali 12:00 – 23:30 – Terase și zonă gastronomică

Concerte: 18.00 – Emeric Imre 19.00 – Cristian Buică 20.00 – Victor Socaciu 21.00 – Ducu Bertzi

Program zona activități copii (17-18 august) Zona Atelier de creaţie • 11:00 Reciclare creativă • 12:00 Origami • 13:00 Tablouri din seminţe • 14:00 Pauză de masă • 15:00 Personaje din poveşti • 16:00 Tablouri cu nisip • 17:00 Tuburi cu cornete • 18:00 Tablouri din seminţe

Zona Fun • 11:00 Raţele și vânătorii / Elastic • 12:00 Concurs de sărituri în saci • 12:30 Concurs cu baloane cu apă • 13:00 Ștafete amuzante • 14:00 Pauză de masă • 15:00 Raţele și vânătorii / Castel • 16:00 Concurs “Sfoara piraţilor” • 16:30 Ștafete amuzante • 17:00 Concurs de cărat cartofi cu roaba • 18:00 Concurs de tras cu cornete

Zona Sport 11:00- 19:00 Fotbal, Volei, Badminton, Tir cu arcul 14:00 - 15:00 Pauză de masă

Zona Aventură 11:00 - 19:00 Minitiroliana, Podul indienilor și Slackers NinjaLine 14:00 - 15:00 Pauză de masă

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Parteneri eveniment: Serious FUN, Casa de Cultură a Muncipiului Sibiu. Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu News, Mesagerul, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu.

Pentru mai multe informații: Sergiu Olteanu 0730/030.744

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gaftoneanu Eugen

Acum 4 ani

Sunt din Bucuresti si nu cunosc Sibiul ca pe orasul natal .M am invartit ceva pana sa ajung la locul cu pricina fiind in trecere prin Sibiu.Pe viitor un punct de reper (gen hotel Hilton) sau un share location pus pe site ajuta mult ...
Raspunde

badea ion

Acum 4 ani

Pletosi, chelibosi... Nu asta e Sibiul de odinioara..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus