Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Tânăr bătut până la inconștiență, azi-noapte în fața unui club sibian

Tânăr bătut până la inconștiență, azi-noapte în fața unui club sibian

Un tânăr de 29 de ani a fost bătut până a rămas inconștient, pe marginea drumului, în zona Bulevardului Mihai Viteazul. Acesta a depus plângere împotriva celor care l-au băgat în spital.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 01:30. Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au fost solicitați să intervină în Piața Aurel Vlaicu după ce o persoană a sesizat că, pe trotuar, se afla un tânăr inconștient. Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, au identificat tânărul în cauză ca având 29 de ani, cu domiciliul în Săcel, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi fost agresat pe stradă de doi bărbați necunoscuți, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Conștient atunci când a fost găsit de salvatori, pacientul a fost asistat medical și transportat la UPU, cu traumatisme costale și toracice prin agresiune, potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Sibiu, Genu Scridon.

Tânărul a depus o plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă în vederea identificării presupușilor agresori și aplicării măsurilor legale în consecință, transmite IPJ Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Un oarecare

Acum 4 ani

Mereu a fost o problema jegul ala de Premier. OK, nu-i treaba patronasilor ce se intampla in afara localului pe domeniul public, dar cu siguranta este ce fel de clientela atrage: cocalari, manelisti, fufe... ar trebui inchis pronto, sau relocat in vreo zona industriala, sau sat, oricum de acolo sunt 100% din clienti. PUG ar trebui sa prevada clar ce fel de activitati ai si unde. Acolo este zona de locuit si in gura unui aparthotel.
Raspunde

Vercingetorix

Acum 4 ani

Premier nu e club, nici cel putin bar, e o bomba jegoasa care in mod normal ar fi sub supravegherea politiei locale ( daca ar exista cu adevarat) sau a jandarmeriei! In Sibiu, prin natura lui, un orasel de provincie, autosuficient si cu pretentii nejustificate, de mare metropola, nu se ia deloc in considerare factorul de descurajare a faptelor antisociale. Asta este Sibiul!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pisti

Acum 4 ani

la vale
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus