X
biciclisti pista sibiu poplaca (1)

Doi bicicliști s-au accidentat coborând din Păltiniș. Nicio legătură între incidente

Autoritățile sibiene au fost chemate să intervină pe DJ 106A, unde un biciclist s-a dezechilibrat și a căzut rănindu-se destul de grav. La întoarcere, ambulanța a mai întâlnit un caz asemănător.

Inițial Poliția a fost chemată să intervină după ora 16:00 a zilei de sâmbătă pe DJ106 A, drumul care leagă Păltinișul de Sibiu, deoarece un tânăr de 27 de ani, din Sibiu, a căzut de pe bicicletă în timp ce cobora din stațiune. La incident a fost chemată o autospecială a Ambulanței. Potrivit Serviciului județean de ambulanță, tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și este suspectat și de fractură de cot.
La întoarcerea către Sibiu, ambulanța a oprit la un caz similar, în care, de această dată, a fost implicată o fată. ”În aceeași intervenție a fost preluată și o femeie de 26 ani, care a căzut și ea de pe bicicleta, suferind și ea un traumatism cranio-cerebral acut. Al doilea eveniment nu are nicio legătură cu primul”, informează reprezentanții Serviciului județean de Ambulanță. Fata transportată și ea la spital este din București.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact