Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

FOTO Înainte de miezul nopții, s-a izbit în cap de pod

FOTO Înainte de miezul nopții, s-a izbit în cap de pod

Un autoturism înmatriculat în județul Sibiu s-a izbit într-un cap de pod din apropierea localității Porumbacu de Jos.

Actualizare 00:10 În mașină se afla doar șoferița, în vârstă de 26 de ani, informează polițiștii sibieni. ”O tânără în vârstă de 26 de ani, din Avrig, aflată la volanul unui autoturism condus dinspre Brașov, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea stângă a direcției de deplasare”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia extrasă din autoturism de către echipajul de descarcerare SMURD a primit îngrijiri medicale, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu cu traumatism cranio-celebral și fractură de femur.

accident cap de pod 4

Știre inițială. Accidentul a fost anunțat de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Sibiu cu 20 de minute înainte de miezul nopții dintre sâmbătă și duminică. Potrivit anunțului, două echipaje SMURD însoțite de un echipaj de descarcerare au intervenit la un accident produs pe DN1, la km 268, în zona Porumbacului de Jos. ”Un autoturism a intrat într-un cap de pod. Din primele informații, o persoană este încarcerată, conștientă”, au anunțat reprezentanții ISU Sibiu.

accident cap de pod 2 accident cap de pod 1

Știrea se actualizează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus