X
brexit-eu-referendum

Guvernul de la Londra a abrogat Actul de aderare a la Uniunea Europeană

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat astăzi pe Twitter, că ministrul pentru Brexit, Steve Barclay, a semnat ordinul de abrogare a Actului din 1972 privind aderarea Marii Britanii la Uniunea Europeană. “Vom părăsi UE pe 31 octombrie. Semnarea acestui document înseamnă că vom recăpăta controlul asupra legilor noastre în ziua Brexit”, a afirmă premierul britanic pe Twitter.

Anunţul privind abrogarea Actului de aderare este “un pas istoric” în revenirea puterii legisltive de la Bruxelles în Marea Britanie, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Guvernului de la Londra, citat de Mediafax.

Abrogarea Actului din 1972 va intra în vigoare pe data de 31 octombrie, când Marea Britanie ar urma să părăsească în mod oficial Blocul comunitar.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Chivuta Giubega

  Oameni hotarati, nu ca romanii, care stam sub biciul strainatatii in loc sa ne strigam sus si tare romanismul secular si sfant!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   McD

   ..pai l-am cam strigat si din 1990 pana prin 2005 si ne-a fost tare ”bine”…sau ai uitat cum primeam invitatiile pentru Germania, Austria si alte tari europene?…sa se duca englezii cu conservatismul lor cu tot , ca poate asa se mai linisteste Europa, au agitat intotdeauna apele si au facut opinie separata…acum sa stea in galeata lor!
   Conservatism=atitudine reactionara de atasament fata de formele vechi, depasite ale vietii politice, economice si de impotrivire fata de tot ceea ce este nou!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    scepticul

    Frate, UE e un imperiu! Suntem supusi ca si acum 200 de ani. Atat doar ca nu mai mergem la Viena pe jos, ci cu curse low-cost! Oare de ce marfurile din UE care ajung la noi poarta mentiunea: fabricat pt. Europa Centrala si de Est?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact