Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Guvernul de la Londra a abrogat Actul de aderare a la Uniunea Europeană

Guvernul de la Londra a abrogat Actul de aderare a la Uniunea Europeană

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat astăzi pe Twitter, că ministrul pentru Brexit, Steve Barclay, a semnat ordinul de abrogare a Actului din 1972 privind aderarea Marii Britanii la Uniunea Europeană. "Vom părăsi UE pe 31 octombrie. Semnarea acestui document înseamnă că vom recăpăta controlul asupra legilor noastre în ziua Brexit", a afirmă premierul britanic pe Twitter.

Anunţul privind abrogarea Actului de aderare este "un pas istoric" în revenirea puterii legisltive de la Bruxelles în Marea Britanie, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Guvernului de la Londra, citat de Mediafax.

Abrogarea Actului din 1972 va intra în vigoare pe data de 31 octombrie, când Marea Britanie ar urma să părăsească în mod oficial Blocul comunitar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Chivuta Giubega

Acum 4 ani

Oameni hotarati, nu ca romanii, care stam sub biciul strainatatii in loc sa ne strigam sus si tare romanismul secular si sfant!!!
Raspunde

McD

Acum 4 ani

..pai l-am cam strigat si din 1990 pana prin 2005 si ne-a fost tare ''bine''...sau ai uitat cum primeam invitatiile pentru Germania, Austria si alte tari europene?...sa se duca englezii cu conservatismul lor cu tot , ca poate asa se mai linisteste Europa, au agitat intotdeauna apele si au facut opinie separata...acum sa stea in galeata lor! Conservatism=atitudine reactionara de atasament fata de formele vechi, depasite ale vietii politice, economice si de impotrivire fata de tot ceea ce este nou!
Raspunde

@@@

Acum 4 ani

Bine au facut!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus