X
Foto1

ALDE Sibiu: PSD joacă la mai multe capete

În lipsa unui răspuns privind cerințele ALDE privind actul de guvernare, aceștia acuză PSD de dublu limbaj. Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu se arată  dezamăgit de atitudinea social-democraților. ”PSD arată pe zi ce trece un dublu limbaj în ceea ce privește coaliția de guvernare.  Pe de o parte, în public, doamna premier spune că vrea ca actuala coaliție să funcționeze, spune că nu vrea să plece ALDE de la guvernare.  Pe de altă parte, însă, despre aceeași doamnă Dăncilă aflăm cum negociază majorități pe la colțuri cu diverse formațiuni, cu principalul scop de a asigura o nouă formulă parlamentară care să-i ofere continuarea guvernării”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu, într-un comunicat de presă.

Astăzi, 19 august,  trebuia să aibă loc o întâlnire a coaliției, având ca temă răspunsul PSD față de poziția ALDE privind măsurile ce trebuie luate în vederea restartării actului de guvernare. Viorica Dăncilă, președintele PSD a absentat de la întâlnire, astfel că subiectul respectiv nu a putut fi abordat. “Așteptăm ca, odată cu reprogramarea întâlnirii, cel mai probabil pentru miercuri, prim-ministrul să ne prezinte cu claritate care este, între relansare și supraviețuire, opțiunea sa în privința activității Guvernului”, susține Tocaciu.

Acesta mai precizează că, spre deosebire de PSD, ALDE a acționat în cadrul acestei alianțe întotdeauna corect, fără a avea agende ascunse, fără a avea planuri de rezervă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact