Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

FOTO-Accident teribil pe Valea Oltului, provocat de un vitezoman care a scăpat

FOTO-Accident teribil pe Valea Oltului, provocat de un vitezoman care a scăpat

Un grav accident de circulație a avut loc luni seara, la ieșire de pe Valea Oltului, pe raza localității vâlcene Călimănești.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, se pare că accidentul ar fi fost provocat de un șofer vitezoman care a intrat într-o depășire fără să se asigure. Șoferul mașinii care circula pe contrasens a frânat brusc să evite impactul și a fost lovit din spate de un TIR care, evident, nu a putut opri la fel de rapid.

”Un autoturism ce circula pe sensul de mers Vâlcea-Sibiu ar fi efectuat manevra de depășire, iar auto de pe sensul opus că să evite impactul a frânat, fiind lovit din spate de un autocamion și proiectat în afara părții carosabile”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea.
În urma impactului două persoane au fost rănite.

La ora transmiterii acestei știri traficul în zonă se desfășoară alternativ, prin dirijare.

WhatsApp Image 2019-08-19 at 20.22.37

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus