X
talharie-geanta1

Sibian reținut după ce ar fi jefuit o femeie în plină zi, lângă centrul orașului

După ce o femeie a sesizat polițiștii asupra faptului că săptămâna trecută a fost jefuită în plină stradă, ziua în amiaza mare, autoritățile au reușit să îl identifice pe presupusul autor și să îl rețină. Bărbatul se află acum în arest preventiv.

La data de 13 august, în jurul orei 1530, o femeie a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe str. Pânzarilor din municipiul Sibiu, un bărbat i-ar fi furat poșeta. Femeia a fost ușurată astfel de nu mai puțin de 3.500 de lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în baza datelor și informațiilor obținute, au stabilit și transmis tuturor echipajelor din teren semnalmentele persoanei bănuite de comiterea acestei fapte. Câteva zile mai târziu, pe 17 august, un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu a depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu o persoană care corespundea semnalmentelor oferite de polițiștii sibieni, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Sibiu, a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest dosar continuă.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact