X
jandarmeria exercitiu politie (14)

Un tânăr a vrut să-i ia banii unui om al străzii, ca să-și plătească taxiul

Câțiva sibieni au sunat la poliție sâmbătă noaptea, după ce au observat că un tânăr se certa cu un om al străzii pentru 20 de lei. Se pare că bărbatul voia să-i ia nevoiașului banii ca să-și plătească un taxi.

Totul s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii, sâmbătă noaptea, în jurul orei 3:00. Potrivit martorilor, citați de Ziua-Online, bărbatul, agresiv, îi impunea omului străzii să îi dea suma de 20 de lei pentru a-și plăti taxiul până acasă.

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat de către Poliția Municipiului Sibiu, să se deplaseze la fața locului.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au depistat doi bărbați certându-se, motivul fiind că unul i-ar fi cerut celuilalt bani să-și plătească taxiul. Persoanele în cauză au fost legitimate iar starea conflictuală a fost aplanată, întrucât bărbatul căruia i s-ar fi cerut banii a relatat faptul că nu i-a oferit nicio sumă de bani celuilalt, nu i s-au furat și nici nu a fost agresat fizic sau verbal”, transmite Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    inspectorul fantoma

    Hmmm… e grav daca am inceput sa ne imprumutam de la oameni ai strazii… De fapt, asa-zisii oameni ai strazii si unii cersetori sunt plini de bani, ar putea da si cu imprumut. Aud ca celebra cersetoare Marie din zona garii ar fi murit. Despre ea se spunea ca are bani grei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact