X
fc hermannstadt conferinta de presa danut perja (2)

Dănuț Perjă, noul team-manager al FC Hermannstadt: Nimeni nu este de neînlocuit

Plecarea lui Marius Lungu de pe poziția de team-manager al FC Hermannstadt a obligat conducerea clubului să aducă un înlocuitor. Aceștia s-au înțeles cu Dănuț Perjă pentru a prelua rolul de team-manager.

Astăzi a fost prezentat la conferința de presă de către directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan.

fc hermannstadt conferinta de presa danut perja iuliu muresan kevin rimane (1)

„Este adevărat că meciurile în deplasare sunt incomode, trebuie să facem asta în fiecare săptămână. Evoluția echipei poate să fie de multe ori dezavantajată de acest lucru, dar staff-ul tehnic va face în așa fel să organizăm împreună totul așa cum trebuie pentru ca jucătorii să fie folosiți la calitate maximă. Am mai fost în momente de acest gen (n.r. tensionate), dar împreună putem face lucruri frumoase, dacă fiecare își face treaba și suntem alături unul de altul. Suntem niște oameni sufletiști și vrem să facem lucruri frumoase la echipă. Mie îmi place să fiu așa cum eram și în teren, disciplinat, corect, ambițios și foarte muncitor”, a declarat Dănuț Perjă la prima lui conferință pentru FC Hermannstadt.

fc hermannstadt conferinta de presa danut perja (1)

Iuliu Mureșan pare să fie foarte entuziasmat de noua achiziție, încât l-a lăudat pe acesta încă de la început.

„Nu puteam sta fără un team-manager, așa că am apelat la Dănuț Perjă. A fost mereu un jucător bun de Liga 1, unul respectat și pe parcurs cu funcții de conducere la Rapid. Îi doresc bun venit și vreau să subliniez că are o calitate care ma completează la fix, el este tipicar. Era nevoie de o asemenea persoană ca să fie mai multă ordine în club”, a spus acesta.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact