Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Incendiu la o casă, din cauza unei țigări uitată aprinsă. Un bărbat a suferit arsuri

Incendiu la o casă, din cauza unei țigări uitată aprinsă. Un bărbat a suferit arsuri

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, din cauza unei țigări uitată aprinsă. Doi bărbați au fost transportați la spital, dintre care unul cu arsuri.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD în localitatea Orlat, pe str. Lungă, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbați, unul de 66 de ani și celălalt de 32 de ani, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Ambii bărbați au fost transportați la UPU Sibiu, primul intoxicat cu fum și arsuri de gradul I iar cel de-al doilea cu amețeli și vărsături, ambii conștienți.

Pagubele au fost minime iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unei țigări aprinse lăsată nesupravegheată, anunță sursa citată.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1477

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus