X
costel enache

Iuliu Mureșan despre plecarea antrenorului FC Hermannstadt: „Am stabilit ca el să nu mai zică nimic”

Gigi Becali este cel care a încercat în ultima săptămână să îl convingă pe Costel Enache să părăsească formația sibiană. Acesta își dorea ca Enache să antreneze FCSB-ul, începând cu această etapă. După multe contraziceri și insistențe, Gigi Becali a declarat că antrenorul lui FC Hermannstadt nu a venit să vorbească cu el și nici nu a mai răspuns la telefon. Iuliu Mureșan a clarificat în conferința de presă de astăzi situația lui Enache.

fotbal fc hermannstadt antrenor principal costel enache (7)

„Au fost niște lupte de culise. Lupta cu Gigi Becali am dus-o eu prin declarațiile pe care le-ați văzut și voi la TV. Au încercat, l-au contactat, noi am spus că nu-l dăm și asta a fost. Este de menționat că înainte de toate, Enache a decis că vrea să rămână la Hermannstadt. Am stabilit amândoi de comun acord ca el să nu mai zică nimic, să nu vorbească cu cei de la FCSB. Este adevărat că Becali l-a contactat și nu este normal, nu e fair-play să încerci asta când este sub contract”, a explicat Iuliu Mureșan.

Costel Enache, antrenorul FC Hermannstadt a venit la echipa sibiană la începutul acestui sezon, după ce Vasile Miriuță a decis să plece. Enache a venit de pe banca Astrei Giurgiu pentru a ajuta echipa de pe Municipal.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact