X
tamponare alba iulia

VIDEO Incident pe șoseaua Alba Iulia: o mașină super-sport lovită de una de oraș

Șoferul unui VW Polo înmatriculat în județul Hunedoara a virat la stânga de pe banda întâi a șoselei Alba Iulia din Sibiu. Fără să se asigure.

Incidentul a avut loc marți după-amiaza, în intersecția de pe șoseaua Alba Iulia, din zona complexului Aria. Potrivit imaginilor surprinse de camera de bord a unui taximetru, cel care conducea autoturismul VW Polo circula înspre centrul Sibiului, în spatele unei alte mașini. Care, la un moment dat, de pe banda întâi de circulație a virat la stânga, înspre Aria. Brusc, și șoferul autoturismului VW Polo a făcut aceeași manevră, fără să se asigure: pe banda a doua circula o mașină din categoria celor super-sport (Audi R8), al cărui șofer nu a mai putut evita tamponarea. Mașina înmatriculată în Germania a fost avariată serios pe partea dreaptă, declanșându-se și sistemul de airbag-uri din față. Incidentul nu a fost raportat la poliție, șoferii semnând, probabil, o înțelegere amiabilă.

Sursa video: Info Trafic Sibiu / Dan Cojocar

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact