X
basescu (57) (Copy)

Băsescu: A venit timpul să legalizăm prostituția

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat în această seară la B1TV că pentru a preveni cazurile de răpiri, viol și trafic ilegal de carne vie este nevoie de legalizarea prostituției.  ”Traficarea tinerelor, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape și trebuie acționat. Eu aș spune, o să se supere multă lume pe mine, sunt mulți bărbați nefericiți, care nu-și găsesc o parteneră și recurg la astfel de gesturi. Cred că a venit timpul să repunem in discuție legalizarea prostituției ca soluție de diminuare a traficului ilegal de carne vie. Nu am nicio jenă să spun ce cred”, a declarat Băsescu.

El a precizat că pentru a se ajunge la legalizarea prostituției este nevoie ca și Biserica Ortodoxă să admită că este nevoie de așa ceva. ”Când statul își asumă sistemul de organizare a prostituției și controlul modului cum se desfășoară, femeile ăstea sunt tratate cu respectul cuvenit unui om aflat la locul de muncă. Nu mai sunt pe mâna peștilor, sunt la mâna statului. Banii nu-i mai iau peștii seara (…) Oamenii politici nu și-au asumat să treacă peste Biserica Ortodoxă. BOR dacă va face o analiză alături de stat, legat de fenomen, România acum este unul din marii furnizori de carne vie în Europa și trebuie să găsim un antidot. Militez pentru valorile creștine, dar nu puteam să nu ținem cont de devieri”, a mai spus Traian Băsescu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  E timpul sa ne civilizam

  Prostitutia a fost inainte de religie. Bisericile sunt ipocrite cand se opun prostitutiei; deasemenea, pe vremea lui Isus se fac referiri la prostitutie, chiar Maria Magdalena era o prostituata.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Berlin

  In sfarsit cineva are curaj sa zica asta. Da, prostitutia trebuie legalizata si reglementata. Asta va aduce pe langa bani la buget un plus de siguranta pentru cele care o practica. Au nevoie de siguranta si protectie pe bune nu ce fac autoritatile acum. Hai Base, apasa pe bataturi, bravo.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tudor

  Daaa, trebuie legalizata. Stie Mircea ( frac-su ) primii patroni de bordeluri: Bercea Mondialul si fratii…
  Cat de obraznic trebuie sa fi sa apari la televizor in cazul Caracal cand frac-tu este mana-in-mana cu clanurile de cocalari imbogatiti printre altele si din trafic de carne vie.
  Probabil ca initiativa de legalizare a prostitutiei i-a fost comandata lui Chioru de cocalari, deh, banii stransi de tiganime au fost buni in campaniile PD

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cris

  Tot ce este interzis aduce după sine criminali, profitori si escroci .
  Prostituția , drogurile ar trebui legalizate, in Europa PINA in 1930 era cocaina legală, in farmacie o cumpărai , reclamele erau super frumoase si interesante…
  Dar politica murdara in spatele acestor “ pericole” aduce mult profit cui nu trebuie.
  Ex. Ratatul de Trump se vaită ca mexicanii care sunt violatori si criminali vin la el in țara lui foarte buna si mare si puternica, dar după criza financiară din 2007 -2008 , bancile lor de rahat le-au umplut cu banii din droguri din traficul de Coca din Mexico …
  Ce la vie …

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Loredo

  A imbatranit si a prostit, asta chiar crede ca daca se legalizeaza nu vor mai fi fete traficate :)) vor fi chiar mai multe si nu o sa-i poata lua nimeni la raspundere pentru ca e legal, toti banii merg la pesti nu la amaratele alea, plus una e sa vinzi servetele si alta este sa vinzi corpul uman, daca ceva se practica de mii de ani nu inseamna ca e ceva bun si etic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact