X
calfe_brutarie (4)

Calfele călătoare vin cu ateliere gastronomice în Muzeul ASTRA

Calfele călătoare organizează în Muzeul ASTRA ateliere de brutărie în perioada 28-29 august. Participarea la eveniment se face pe bază de programare, limita este de opt persoane pentru fiecare atelier iar rezervările se pot face telefonic.

Muzeul ASTRA deschide porțile unui atelier gastronomic de brutărie în perioada 28-29 august. Pentru că în acest an Sibiul poartă titlul de Regiune Gastronomică Europeană, calfele călătoare din domeniul gastronomic și-au anunțat prezența. Bucătarii, brutarii și cofetarii își doresc să transmită o parte din cunoștințele lor sibienilor și turiștilor interesați de gastronomia tradițională.

calfe_brutarie (1)

Participarea la ateliere de bucătărie se face pe bază de programare la telefonul brutarului Marcus – 0749 570 252 – vorbitor de limba germană, engleză și franceză. Sunt opt locuri disponibile pentru fiecare atelier iar taxa este de 15 lei de persoană. În atelierul interactiv Târgul de țară din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului vor participa încă doi bucătari împreună cu Marcus.

calfe_brutarie (5)

Din Evul Mediu și până acum calfele călătoare au făcut legătura între Sibiu și marile centre meșteșugărești europene. Evenimentul reprezintă o continuare a colaborării începute cu cinci ani în urmă între asociația Casa Calfelor Sibiu și Muzeul ASTRA, cu scopul de a promova vechile bresle de meșteșugari.

calfe_brutarie (2) calfe_brutarie (3)

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Till Eulenspiegel

    Niste calfe calatoare care se pricep la dulgherie stiti careva ?Dulgherilor din ziua de azi daca le arati o dalta lata le vine rau;fara drujba-s morti,’tui mortii ma-sii de meserie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact