X
exercitiu politie (112)

Minori sibieni cercetați penal: au amenințat un copil cu un cuțit, în curtea școlii

Doi tineri, de 14 și 16 ani, sunt cercetați penal de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, după ce ar fi amenințat un băiat de 13 ani și i-au furat telefonul, iar pe un altul l-au lovit.

În fapt, în data de 9 iulie 2019, în jurul orei 19:45, un minor de 13 ani, însoțit de alți 5 băieți, se afla în curtea interioară a unei unități de învățământ din municipiul Sibiu, unde și-au făcut apariția alți 4 băieți. Unul dintre cei patru băieți (în vârstă de 16 ani) s-a apropiat de minorul de 13 ani și sub amenințarea cu un cuțit i-a cerut să îi dea telefonul mobil. În apărarea minorului a intervenit unul dintre prietenii săi, care a fost lovit în zona maxilarului de unul din băieții din cercul de prieteni al agresorului (în vârstă de 14 ani), anunță IPJ Sibiu. Imediat după ce a luat telefonul mobil, cei patru tineri au părăsit curtea școlii.

La data de 21 august, prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus reținerea minorului de 16 ani, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă și cu privire la minorul de 14 ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  parinte

  De astea se intampla tot mereu si in aproape toate scolile: copiii sunt amenintati, li se cer bani, sunt santajati, agresati verbal si fizic…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   !!!

   Poftiiim????Și părinții huliganilor acestora nu răspund penal? Sau o amenda? Sau reclamați la protecția copilului ptr neglijenta? Ce bune erau școlile de corecție din trecut! Acum toți mucosii s-au umplut de drepturi ca în străinătate, dar uita ca în străinătate e plin de copii drogați, violenți, depresivi,bețivi, iar prostituția feminina cat si masculina e în floare. Nu tot ce vine din afara e de luat de bun,trebuie sa învățăm sa selectam doar lucrurile ce ne convin și sunt bune,iar ce nu,sa nu copiem de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact