X
politie masina noaptea politist (3)

Tânăr drogat salvat de la moarte de polițiști, pe Milea. Fratele lui nu putea nici să sune la 112

Un tânăr de 21 de ani a fost pe cale să își piardă viața, la sfârșitul săptămânii trecute. După ce a consumat droguri, a început să se simtă rău și a căzut pe marginea drumului, pe Milea, în stop cardio-respirator. Norocul său a fost că doi polițiști l-au văzut și i-au acordat primul ajutor.

În timp ce se plimba pe Bulevardul Vasile Milea, tânărului, aflat sub influența drogurilor, i s-a făcut subit rău. Deși se afla alături de fratele său, acesta din urmă nu a putut face nimic, fiind în stare de șoc. Din fericire, observându-i din depărtare, doi polițiști aflați în patrulare pe Milea s-au apropiat de tineri, au evaluat situația și au decis să îi acorde primul ajutor băiatului căzut pe drum, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

Cei doi ofițeri,  Grațiela T. și Laurențiu B. de la Secția 1 Poliție Urbană Sibiu au sunat la 112, iar în așteptarea echipajului SMURD, întrucât tânărul căzut se afla în stop cardio-respirator, i-au făcut manevre de resuscitare, fiind pregătiți în acest sens. Atunci când manevrele au fost preluate de echipajul specializat, băiatul era încă în viață, iar acum se află în stare bună, internat.

„Polițiștii i-au acordat primul ajutor și au sunat la noi. Am intervenit prompt și l-am transportat la spital în stare de inconștiență. Momentan este stabil, conștient, la spital”, relatează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Paula

  Niciun comentariu… Hmmm…. Felicitari si multumiri salvatorilor! Sper ca tanarul salvat intelege ca de fapt s-a nascut din nou si mai sper ca va alege ca de acum inainte sa-si traiasca frumos viata.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu sibianul de 54 de ani

  Polițiști…aflați în patrulare…s-au apropiat…au evaluat…au decis. Nu cred că vorbim de Poliția Română. Și oare consumul de droguri nu este ilegal in minunata țărișoară???

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Iooo

   Daca cosnumul de droguri este ilegal in Romanica, din punctul tau de vedere, trebuia sa-l lase sa moara? Sau sa beleasca ochii la el, la fel cum au facut colegii lor din Galati?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  John

  Minciuni, am trecut cu mașina pe lângă ei în seara aceea, erau amândoi lângă mașina de politie, se uitau la ei în timp ce frate-so ii dădea palme peste fata, tot ce făceau era sa vorbească prin stație și sa se uite la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact