Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE: Zborurile Sibiu-Londra ale companiei Wizzair, redirecționate pe un alt aeroport

ACTUALIZARE: Zborurile Sibiu-Londra ale companiei Wizzair, redirecționate pe un alt aeroport

ACTUALIZARE: La solicitarea Turnul Sfatului, reprezentanții companiei Wizzair au confirmat lansarea zborurilor din Sibiu către Londra, pe aeroportul din Southend. Aceștia au precizat că e vorba despre schimbarea aeroportului din Londra pentru această rută - de la Luton, unde aterizează în prezent aeronavele, către Southend.

„Zborurile Wizz Air de la Sibiu către Londra Luton vor fi transferate temporar pe aeroportul Southend din Londra începând cu 27 octombrie 2019. Din 29 martie 2020, zborurile vor opera din nou către Aeroportul Luton din Londra” - a transmis compania.
ȘTIREA INIȚIALĂ Wizzair lansează trei noi zboruri de pe aeroportul Southend (Londra, Marea Britanie), inclusiv către Sibiu. Celelalte două zboruri sunt spre București și Vilnius (Lituania).

Compania low-cost Wizzair va lansa cele trei noi rute până la sfârșitul acestui an, scrie TTG Media. Sursa citată scrie că, potrivit reprezentanților aeroportului Southend, Wizzair va opera zborurile către Sibiu de șase ori pe săptămână, iar către București - de cinci ori și către Vilnius - de trei ori. Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Airbus A320.

Zborul către Sibiu va debuta pe data de 30 octombrie.

Precizăm că în prezent, Wizzair efectuează zboruri pe ruta Sibiu - Londra, cu aterizare pe aeroportul din Luton. Acestea au loc zilnic, iar miercuri și duminica sunt programate două zboruri.

Wizzair a scos deja spre vânzare bilete pentru noua destinație. Astfel, astăzi, un zbor Southend (Londra) - Sibiu în ziua lansării cursei, 30 octombrie 2019, costă 43,99 lire sterline (248,18 lei). Pentru noiembrie pot fi găsite bilete și cu 15 lire sterline. Zborul este programat pentru ora 21:30, iar aterizarea în Sibiu - la 2:25 dimineața.

southend sibiu

Iar zborul Sibiu - Southend (Londra), tot pe 30 octombrie, costă 869 de lei. Pentru următoarele zile apar prețuri și de două ori mai mici. De pe aeroportul din Sibiu avionul va decola la ora 19:40, iar aterizarea în Capitala Marii Britanii este programată pentru ora 20:45.

sibiu southend

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

10 comentarii

S

Acum 4 ani

Zici ca ne face în ciuda wizz... Nici un zbor în Italia, în Spania doar la Madrid... Iar acum Southend (care oricum e Londra cum e Luton Londra) PS. Nu mai scrieti capitala cu majuscula. Știam ca v-ați molipsit de la presa centrala care scrie des Capitala când e vorba de București, deși nu e nici o regula care sa spună asta. Dar vad ca i-ați depășit, cu Capitala Marii Britanii.
Raspunde

super !

Acum 4 ani

aterizare la 02:25 dimineata - cand se doarme mai bine. tara lui papura voda
Raspunde

Vasile Von Vasile

Acum 4 ani

correct. pentru tine ar trebui să ajungă barim până lascara blocului..
Raspunde

raspandache

Acum 4 ani

E doar înlocuirea Lutonului cu Southend, o fi el zbor nou, dar nici Lutonul nu va mai exista. Informați corect că nu-i greu să dați un click pe site-ul companiei.
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Unde ati gasit informatia asta? Aveti un link, M-am uitat pe site si nu am gasit ca s-ar inlocui zborul spre Luton cu cel spre Southend.
Raspunde

No thank you!

Acum 4 ani

Zbor pentru alcolisti.Mai bine fara.
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Si care este motivul schimbarii? Si apoi al revenirii pe Luton!
Raspunde

Laura

Acum 4 ani

Din 9 zboruri pe saptamana la nici unul, e puțin extrem. Se puteau lasa cateva pe ruta Sibiu - Luton. Dezamagita de schimbare....
Raspunde

Mihut petru

Acum 4 ani

Nici o problema mergem la TM , nu stiu cum ajung la Southend fara sa platesc un taci sau sa platesc parcare pt o saptamana dupa 2 ore de condus pana la Southend. Wizzair continua sa ofere acelasi standarde in servicii , de cea mai joasa speță . Ciocolom wizzair.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus