X
aeroport wizz air (77) (Copy)

ACTUALIZARE: Zborurile Sibiu-Londra ale companiei Wizzair, redirecționate pe un alt aeroport

ACTUALIZARE: La solicitarea Turnul Sfatului, reprezentanții companiei Wizzair au confirmat lansarea zborurilor din Sibiu către Londra, pe aeroportul din Southend. Aceștia au precizat că e vorba despre schimbarea aeroportului din Londra pentru această rută – de la Luton, unde aterizează în prezent aeronavele, către Southend.

„Zborurile Wizz Air de la Sibiu către Londra Luton vor fi transferate temporar pe aeroportul Southend din Londra începând cu 27 octombrie 2019. Din 29 martie 2020, zborurile vor opera din nou către Aeroportul Luton din Londra” – a transmis compania.

ȘTIREA INIȚIALĂ Wizzair lansează trei noi zboruri de pe aeroportul Southend (Londra, Marea Britanie), inclusiv către Sibiu. Celelalte două zboruri sunt spre București și Vilnius (Lituania).

Compania low-cost Wizzair va lansa cele trei noi rute până la sfârșitul acestui an, scrie TTG Media. Sursa citată scrie că, potrivit reprezentanților aeroportului Southend, Wizzair va opera zborurile către Sibiu de șase ori pe săptămână, iar către București – de cinci ori și către Vilnius – de trei ori. Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Airbus A320.

Zborul către Sibiu va debuta pe data de 30 octombrie.

Precizăm că în prezent, Wizzair efectuează zboruri pe ruta Sibiu – Londra, cu aterizare pe aeroportul din Luton. Acestea au loc zilnic, iar miercuri și duminica sunt programate două zboruri.

Wizzair a scos deja spre vânzare bilete pentru noua destinație. Astfel, astăzi, un zbor Southend (Londra) – Sibiu în ziua lansării cursei, 30 octombrie 2019, costă 43,99 lire sterline (248,18 lei). Pentru noiembrie pot fi găsite bilete și cu 15 lire sterline. Zborul este programat pentru ora 21:30, iar aterizarea în Sibiu – la 2:25 dimineața.

southend sibiu

Iar zborul Sibiu – Southend (Londra), tot pe 30 octombrie, costă 869 de lei. Pentru următoarele zile apar prețuri și de două ori mai mici. De pe aeroportul din Sibiu avionul va decola la ora 19:40, iar aterizarea în Capitala Marii Britanii este programată pentru ora 20:45.

sibiu southend

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Zici ca ne face în ciuda wizz… Nici un zbor în Italia, în Spania doar la Madrid… Iar acum Southend (care oricum e Londra cum e Luton Londra)

  PS. Nu mai scrieti capitala cu majuscula. Știam ca v-ați molipsit de la presa centrala care scrie des Capitala când e vorba de București, deși nu e nici o regula care sa spună asta. Dar vad ca i-ați depășit, cu Capitala Marii Britanii.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raspandache

  E doar înlocuirea Lutonului cu Southend, o fi el
  zbor nou, dar nici Lutonul nu va mai exista. Informați corect că nu-i greu să dați un click pe site-ul companiei.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Unde ati gasit informatia asta? Aveti un link, M-am uitat pe site si nu am gasit ca s-ar inlocui zborul spre Luton cu cel spre Southend.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    raspandache

    Intrati pe site-ul Wizz Air si incercati sa rezervati pentru Luton după 26 octombrie.
    Apoi incercati o rezervare către Southend și veti vedea că data de la care incep sa opereze aceste zboruri coincide cu data de la care nu se mai pot face rezervari pentru Luton.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihut petru

  Nici o problema mergem la TM , nu stiu cum ajung la Southend fara sa platesc un taci sau sa platesc parcare pt o saptamana dupa 2 ore de condus pana la Southend. Wizzair continua sa ofere acelasi standarde in servicii , de cea mai joasa speță . Ciocolom wizzair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact