Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Atenționare meteo: ploi cu descărcări electrice și grindină la munte

Atenționare meteo: ploi cu descărcări electrice și grindină la munte

Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud a emis o avertizare meteo pentru următoarele 2 ore. Avertizarea vizează zonele de munte din județele Brașov și Sibiu.

Astfel, meteorologii atențioenază că duminica, 25 august, între ora 14:40 și 16:00 vor avea loc frecvente descărcări electrice și averse ce vor cumula local 25...30 l/mp. Totodată, posibil să cadă grindină de dimensiuni mici, iar vântul să sufle puternic.

Zonele vizate sunt următoarele: Județul Braşov - Victoria, Recea, Viștea, Ucea, Lisa, Sâmbăta de Sus, Drăguș; zona de munte de peste cota 1800 m; Județul Sibiu: Porumbacu de Jos, Arpașu de Jos, Chirpăr, Cârțișoara, Cârța, Bruiu; zona de munte de peste cota 1800 m.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1333

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus