X
csu-sibiu-oradea-9-1024x683

BC CSU Sibiu anunță un nou parteneriat ca sprijin pentru copiii sibieni

Cel mai nou concept din Sibiu în materie de entertainment pentru copii – FiFi World, deschide în luna septembrie porțile locului de joacă ”FiFi Land” din Sibiu Shopping City.
Abonații BC CSU Sibiu din acest sezon vor beneficia de un discount permanent de 20% în baza cardului de acces la meciurile echipei, dar și de alte evenimente surpriză ce vor fi dezvăluite pe parcurs. Conceptul ”FiFi World” va putea fi remarcat la fiecare partidă din Sala Transilvania, o insulă dedicată copiilor urmând a fi amenajată în Fan Zone-ul „Sibiu – Casa Baschetului”, deschis cu o oră înaintea fiecărui joc.
CSU
„Interesul clubului nostru pentru educarea și dezvoltarea tinerilor s-a făcut remarcat în comunitatea sibiană și în rândul companiilor interesate de zona juvenilă. Copiii care vin la meciurile noastre cresc sub spiritul CSU, iar dorința noastră este să îi atragem către sport și spre un stil de viață sănătos și prin diverse activări și acțiuni interesante, originale și interactive. Eforturile noastre au avut ecou și în zona de business, iar astfel cel mai nou concept în materie de entertainment pentru copii – FiFi World – a dorit să aibă în BC CSU Sibiu un ambasador de seamă la nivelul comunității, semnând un contract de parteneriat valabil din acest sezon”, au transmis reprezentanții CSU.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact